Miiickaan

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Mikaela - 7 maj 2012 21:00

Har lyckats att inte skriva något här igen, men har inte haft varken tid eller ork till det riktigt. Så uppdaterna nu och skriver lite om det som har varit. Helgen spenderades i skövde, åkte dit vid halv sju nån gång och blev då förfest hemma hos adam med anders, celina &anna. Vi drog sen ut till pitchers och husaren, en trevlig kväll! :)


På lördagen var vi inne i stan och kikade lite, åt på orient palace och en sväng till systemt för att handla dricka till kvällen. Storstädade även hemma hos adam &dom, så blev riktigt fint! Runt sju fixade vi oss för kvällen och även denna kväll blev det förfest med samma gäng hemma hos adam. Utgång blev det sen på bogrens! :)


Söndagen var väldigt lugn. Fick skjuts hem av freddo, jätte skönt att slippa åka buss. :) När jag kom hem blev det grillat med familjen, sen övningsköra och sova en stund. När ica hade stängt åkte vi ner dit för att kunna träna på backa bakom hörn. Gick fint! Passade även på att hälsa på hemma hos jerry &linn där det var lite folk. :)


Dagen idag har bestått av väldigt mycket körkortsteori. Åkte ner till otterbäcksgården vid halv tio, läste teori och sov en halv timme. Lite roligt eftersom det inte är någon som märker det där, perfekt! :) Efter det blev det hem och äta och sen ta bussen till stan. Där blev det en fika med Johan innan teorilektionen vid fyra till sex. Hoppade in på ica när jag hade kommit hem med bussen, köpte med kycklingröra till baugett. Mums, älskar det! Nu får det bli bigbrother innan det är dags att sova sen igen. :) Sov så gott allihopa!


     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards