Miiickaan

Alla inlägg den 20 maj 2013

Av Mikaela - 20 maj 2013 19:58

Mycket som har hänt den senaste tiden och inte har jag skrivit något här märkte jag! Kanske på grund av att det alltid blir samma sak, tänker att jag ska skriva men när jag väl ska börja finns det inget att säga. Som det är just nu.. Men något jag kan berätta är ju att sen jag skrev in på bemanningsenheten i kumla så har jag faktiskt jobbat en hel del. Har faktiskt jobbat som lärare för en första klass också, väldigt nytt &spännande men kul såklart! :)


Den här veckan bor jag hemma hos Mamma &Pappa eftersom jag har jobb på Näckrosen hela veckan ut. Det tråkiga är att jag vill så mycket mer än vad min kropp vill.. Man tänker hur man gör i huvudet men kroppen lyder inte.  Men blir ändring på det om några månader.


Min andra höft håller ju på att ge sig som ni säkert vet och väntade ju på operationstid som jag nu fått. Den 3 juni är det dags igen.. Vet inte riktigt hur det känns, vill och behöver få det gjort men samtidigt kommer sommaren vara helt förstörd. Den handikappad Mikaela är tillbaka igen och som vanligt hoppandes på kryckor. Men är otroligt glad för att jag har Fredrik, så ensamt som det var efter förra operationen har jag nog aldrig varit med om. Alla vänner var ju som bortblåsta.. Men Luisa, fanns alltid där! Det uppskattas stort, även om vi är dåliga på att ha kontakt nu tyvärr.


Den här gången får Fredrik fylla den platsen och jag hoppas verkligen att han kommer orka med mig. Det är väldigt mycket man behöver hjälp med, det vet jag ju den här gången, eftersom det inte är lika nytt. Jag vet att du kommer orka med det, det vi har tillsammans är bra och kommer inte ändra på sig i det första taget. Det är en sak som är säker! ♥


Saknar mina hjärtan redan, kan inte bli bättre. Vi är ju som en egen liten familj, vi tre. :)

    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards