Miiickaan

Alla inlägg under november 2011

Av Mikaela - 12 november 2011 15:24

Hann aldrig skriva något igår, jobbade från nio till fyra och sen när jag kom hem blev det att städa lite och packa tvätten och lite annat för att kunna åka hem en sväng. Vid halv fem kom celina &anna utanför och vi åkte och fixade lite saker, och sen fem över fem tog jag bussen hem. Då blev det pizza och sen göra iordning sig för kvällen. Adam kom och hämtade mig och vi for upp dit, där det var lite folk. :) Sen blev det även en sväng till johan och sist till emil. En trevlig kväll med några glas vin!


Idag kom Adam och hämtade mig runt halv ett, och vi åkte och fixade lite saker. Sen bort till pizzan där johan &dom var, blev att följa med ner till johan och kika lite i början när Adam tatuerade sig. Nu ska jag  försöka få något i magen och sen fixa mig för en kväll i hova med badtunna och massa trevligt folk! :)


Jag och Celina i torsdags, har blivit massa onyttigt på sistoende. ;) 

Av Mikaela - 10 november 2011 19:05

Har jobbat från nio till fyra och efter det skjutsade emma hem mig, och strax efter det kom Celina. Fixade lite med disken och efter det lagade vi mat, blev tikka masala som smakade riktigt bra! Får även bli lunchlåda till imorgon, känns vuxet att ha lunchlåda, och just det. Jag fick jobbet så jag har nu ett jobb på riktigt! :) Nu är även Melinda och Anna här, får se vad vi hittar på, sen när vi ska skjutsa hem melinda får det bli en glass på mcdonalds iallafall! :) Imorgon är det sista dagen på jobbet innan helgen, blir nog en bra helg!


    

Av Mikaela - 9 november 2011 21:28

Allt känns så roligt numera, även jobbet idag var riktigt kul! Vi började med en marknadsundersökning och det är så mycket roligare än att sälja. Efter jobbet mötte jag upp Celina och vi gick och åt på grottan, mums! :) Sen skulle vi hem hit och då hoppade vi på fel buss och fick åka genom hela stan och tillbaka, men sen när vi kom hit blev det mys framför tven en stund med chips och efter det slingade vi mitt hår som vi nu håller på att föna, blir nog riktigt bra! Jonny och Robin är även här och hälsar på, och snart ska vi iväg och handla lite och sen blir det nog en film, sen får vi se vad som händer! Celina sover nog här inatt så slipper sova ensam i lägenheten. :)

 

Av Mikaela - 8 november 2011 22:52

Tredje dagen i lägenheten, idag har det hänt en hel del. Först jobba från nio till fyra och när jag kom hem blev det att laga mat, pasta kassler och currysås, smakade riktigt bra! Efter det städade jag hela lägenheten, dammsugit och skurat golvet och när jag var klar kom Celina och Malin och hälsade på och efter en stund kom även Nicole och Erika, blev att handla chips, dricka och även en behövlig diskpropp som fattades. Efter det blev det massa chips &dipp till en bra film och nu sitter jag &celina här hemma hos Anton. Vi ska nog snart åka tillbaka och då blir det sängen för vår del. :)

Börjar trivas riktigt bra med lägenheten!


   

Av Mikaela - 7 november 2011 19:28

Sitter här i lägenheten med datorn i knät, har precis fått igång internet från mobilen till datorn! :) förövrigt så har jag jobbat, lagat mat och fixat lite här i som man numera kan kalla hem på ett sätt. Nu väntar jag bara på att ensam mamma söker ska börja och senare kanske Celina kommer och hälsar på. :) Om inte så får det bli en film innan det är dags att sova för min del. Måste säga att det är ganska skönt att bo såhär ensam ett tag, prova på hur det är och allt! :)


 

   

Av Mikaela - 7 november 2011 00:17

Kommer bli dålig upptadering här ett tag, idag har jag iallafall packat massor och även handlat mina första kassar med mat, väldigt kul ändå måste jag säga! :) på kvällen blev det tacomys med Celina, Anna och Anders! Väldigt trevligt. Nu ligger jag här i sängen och ska sova, känns lite kusligt men ska nog gå bra. Första natten i lägenheten. :)

Tack Luisa för att jag får låna lägenheten och uppdaterar mer när jag får internet. :)

 

 

Av Mikaela - 6 november 2011 02:03

Dagen idag har varit lite konstig, men på förmiddagen blev det alla helgona middag med familjen &lilla melwin. :) Efter det kom jennifer &daniela och hämtade mig och for upp till adam och var där en sväng, sen bestämde vi oss för att åka ner till kyrkan, väldigt fint med alla tända ljus. Men måste säga att själva känslan blir ju jobbig, varenda ljus symboliserar ju något speciellt för varje person. Efter det blev det upp till adam igen där det blev mat och lite annat. Lite senare åkte vi upp till emil &dom, sen johan &upp till skargersvik en kort sväng!


Väldig förkortat men så får det bli, nu blir det sängen!

 

Av Mikaela - 3 november 2011 12:38

Sitter här i sängen med datorn i knät och väntar på att jag ska gå ner till bussen och åka till stan, där blir det att vänta en och en halv timme innan jobbet börjar. Valde att gå till jobbet idag iallafall, eftersom vi bara har två veckors provanställning så har jag inte tid att vara hemma, även om det kanske vore det bästa för knät just nu, men så är det. :) När jag slutar vid nio kommer jennifer och hämtar mig, och då blir det kanske att träffa tjejerna eftersom vi skulle haft middag ikväll, så förhoppningsvis är dom fortfarande kvar där! :)

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards