Miiickaan

Alla inlägg den 7 april 2012

Av Mikaela - 7 april 2012 12:31

Nu har jag lyckats att inte skriva något på väldigt många dagar, måste skärpa mig! Kommer inte ihåg allt vad jag har gjort under alla dagar så det blir svårt att ta det såhär efter hand. Men tar väl det jag kommer ihåg. :)


I onsdags var det en hel del körkortsteori läsning och även sova ut, väldigt skönt. På kvällen åkte jag ner till linus &dom en sväng, gjorde kladdkaka och bara hade det mysigt. Lite senare ändå runt tio åkte jag hem till jocke &dom där dom drack lite för att fira lång ledigheten. :) En väldigt trevlig dag var vad det blev!


I torsdags vet jag inte riktigt vad som hände på dagen, men på kvällen blev det iallafall gott dricka hemma hos linus. :) Vi bestämde oss sen för att åka till lidköping på stadt, det var kul men en hel del dryga människor. Men blev en bra kväll med underbara vänner, rickard jonny jennifer daniela och nicole! :)


Igår vaknade jag upp hemma hos nicole och inte så långt efter det bestämde jag &rickard oss för att gå hem till linus, ute var det världens snöväder men fick gå ändå. Hos linus var även robin och lite senare kom även Malin. :) åkte hem runt ett nån gång, blev att få något i magen och sen sova en lång stund. Kvällen spenderades hemma hos adam med massa gott att äta, chips dipp och coca cola! :)


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för påskmiddag med familjen, och ikväll väntas utgång på statt som har öppnat nu igen. Hoppas på en toppen kväll! :)


 Ser väldigt rund ut i ansiktet, jag tycker själv inte att det ser ut så i vanliga fall. :) 

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards