Miiickaan

Alla inlägg under oktober 2011

Av Mikaela - 21 oktober 2011 23:44

Har mest tagit det lugnt hela dagen, fixat lite på rummet och grejat. :) senare på kvällen blev det en sväng upp till adam och träffade allihopa. Nu ligger jag här i sängen med en påse chips och cola, börjar bli väldigt onyttigt på kvällarna märker jag, men får förbättras nästa vecka. Ni får sova så gott, godnatt allihopa!

 

Av Mikaela - 20 oktober 2011 14:33

Ska strax åka till mariestad en sväng och köpa teoriböcker så man kan försöka komma igång med körkortet på riktigt för en gång skull! Fick även ett annat roligt samtal förut, dom från pec ringde förut och berättade att vi ska komma på ett arbetsinformations-möte och känns det bra så stannar man kvar och då börjar utbildningen direkt. :) Kikade nyss på en studenbostad och den såg riktigt fin ut, så ska nog ringa sen och säga att man är intresserad iallafall. Kan ju inte bestämma innan man vet hur det kommer att bli med jobbet men får hoppas på det bästa! :)


Åkte hem till malin efter stan, satt och pratade om allt möjligt och efter en stund
kom även nicole. Vi for upp till adam och hälsade på en sväng och därefter till hassletappen för att köpa chips, dipp &cola till filmmys hemma hos malin! :)


  

 

Av Mikaela - 19 oktober 2011 00:15

Dagen idag har varit en aning seg, spenderades en lång tid i sängen och sov ut. Efter det massa plock på rummet så nu ser det riktigt mysigt ut! :) Lite senare kom frida och hämtade mig och vi for till ica och köpte godis på hennes rast. Efter det övningskörde jag en sväng med pappa och gick av hos Adam så spenderade kvällen där med rickard, putte, linn. nicole och även johan en sväng! Nu ligger här i sängen med massa tända ljus bredvid mig och tittar på sex and the city så mycket bättre kan det ju inte bli!


    

Av Mikaela - 18 oktober 2011 13:04

Vaknade av att mamma ringde och sa att dom hade ringt från sjukhuset och att provena jag tog i fredags visade att jag hade halsfluss.. Blir så irriterad, har inte ens ont i halsen och så när man kan ha smittat andra. :/ Blir nog att hålla sig inne ett tag till penicillinet har börjat hjälpa. Inte roligt alls! Aja, nu blir det frukost och film.


Eftersom det var streptokocker-c jag hade så var det inget jätte farligt, i vanliga fall brukar man inte behandla det över huvetaget men mina mediciner gör så att kroppen inte klarar av det själv, så därför får det bli penicillin för min del. På kvällen kom Celina &Anna och hämtade mig och syrran och vi åkte runt lite i stan och hälsade på lite olika trevliga människor, bland annat tommy &sen anders. :)

 

Av Mikaela - 17 oktober 2011 17:55

Vaknade av att alarmet på mobilen ringde vid elva, hoppade direkt in i duschen och gjorde mig iordning för sen vid halv ett kom josse och hämtade oss och vi for till matten, räknade faktiskt mycket idag! :) Efter det skulle jag träffa min jobbcoach så nu har jag en hel del att göra ikväll. Förutom det så har jag övningskört till hova för att köpa inneskor, hittade ett par som jag tror kan bli bra. Nej, nu ska jag ta tag i att skriva cv och ikväll blir det nog att träffa Celina en sväng! :)

 

Av Mikaela - 17 oktober 2011 00:01

Vilken helg det har varit ändå, känns lite oklar på vissa ställen. :) Igår kom jonny och hämtade mig och vi for ner till jerry där linn och robin var. Drack lite vin och hade det trevligt. Lite senare på kvällen bestämde vi oss för att åka nån stans och då blev det karlskoga, uffes biljardhall. Riktigt trevligt där och trevligt folk, åtminstonde tre! Kring halv ett skulle vi åka hem igen, mådde verkligen inget bra så sov hela vägen hem till emil. Där var det ju inte annat än knas men det har vi fixat och ordnat idag! :) haha


Dagen idag har bestått av att vakna upp i emils hus med totte, rickard och stoffe. Började plocka lite och sen iväg på Davids cup, sen tillbaka och storstäda hela huset. Så rent som det är nu har det nog inte varit på väldigt länge. Blev pizza till middag och kvällen avslutades med film och mys i soffan. Nu ligger jag här i sängen och borde egentligen plugga matte och skriva klart mitt cv, men får bli imorgon!


Sliten tjej med otvättat hår! ;)

    

Av Mikaela - 15 oktober 2011 17:40

Har känt mig något fruktansvärt seg idag, vaknade vid ett och hade då sovit i tolv timmar, efter det har jag bara hunnit med att ätit frukost och middag och tv där emellan. Men nu ska jag iallafall göra ett försök till att duscha och fixa mig för kvällen. Vet inte riktigt vad det blir, men den kommer iallafall bestå av några glas vin & även träffa totte. :) Får se vad som händer helt enkelt, ha en toppen kväll allihopa!

 

Av Mikaela - 14 oktober 2011 23:27

Sitter i köket med Linn och pratar medans dom andra kollar på skräckfilm. :) Tänkte att jag skulle uppdatera lite vad som har hänt under dagen. Vaknade hemma hos hilding med totte, rickard, jennifer &stoffe och strax därefter fick vi skjuts hem och då blev det att hoppa in i duschen och fixa för att övningsköra till sjukhuset. Träffade sjukgymnasten och skulle egentligen fått medicinen också, men fick den inte för förkylningen. Fick istället ta ett prov för halsfluss men jag har inte ont i halsen? Aja, på vägen hem blev det att övningsköra och köpa med kinamat hem, mums! :)


Kom hem och gjorde mig iordning och sen kom jennifer och vi hämtade nicole och sedan daniela i stan. Nu ikväll har vi myskväll med film &andra gottigheter. Funderar på att gå hemåt, sov kanske två och en halv timme inatt så känner mig ganska sliten. :)


 

Bilder från igår och idag! :) 

 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards