Miiickaan

Alla inlägg under december 2011

Av Mikaela - 13 december 2011 20:05

Som jag har sagt ett tag nu så har jag blivit dålig på att skriva vad som händer om dagarna i bloggen, kanske är det för att jag har tröttnat. I don't know. Dagarna som har varit har varit bra men det har hänt mycket och det känns otroligt rörigt i huvudet just nu. Men dags att gå igenom allting så blir det bra!


Igår bestämde jag mig för att säga upp mig jobbet, så nu är det faktiskt gjort. Det kändes både bra och dåligt, skönt att slippa ringa otrevliga människor men samtidigt tråkigt att inte träffa kollegorna där. Efter jobbet åkte jag hem till Luisa och blev massa prat om allt som har hänt det senaste. Sen köpte vi chips, dipp och godis på hemmakväll och hyrde även film, men blev inte så att vi kunde kolla på en gång, då Patrik kom och vi åkte hem till Victor och spelade spel och film. Sen hem till luisa igen då det blev ännu en film &med allt annat smått och gott vi hade köpt, sov där! Tack Luisa, du är en äkta vän. <3


Nu har jag precis lagat och ätit mat, chicken tikka masala, så gott! Film &sängen nu.

 

   

Av Mikaela - 11 december 2011 21:10

Sköter inte bloggen som jag borde, men har inte haft någon tid till att skriva men gör det nu istället. Helgen har varit toppen, mycket gott dricka och jätte härligt folk! :) Igår blev det förfest i skövde hemma hos adam &co. Sen var det tänkt att vi skulle ut på krogen, men eftersom vi inte är 21 ännu så är det lite svårt och vi tänkte aldrig på att vi skulle komma in på husaren så slutade med en hamburgare på mcdonadls och sen tillbaka och ha efterfest, blev att dansa och gott dricka ända till sex på morgonen! Nu idag tog vi det mest lungt, väntade på bussen som gick vid sju. :) Ska titta på några avsnitt av oc och sen sängen! 


     


Av Mikaela - 8 december 2011 23:13

Pappa väckte mig runt halv tio och då blev det att hoppa i kläderna och iväg till stan, en timmes träning i varmvatten bassängen, riktigt skönt! Sen när jag kom hem blev det att laga mat och efter det har jag spenderat dagen framför oc maraton. Älskar serien, även om man har sett den flera gånger så är den alltid lika bra! :)


 

Tänk att det om bara några dagar så har det gått ett halv år sedan operationen, tiden går fort! 

Av Mikaela - 7 december 2011 16:25

Gick upp vid halv tolv, riktigt skönt att sova ut. Hoppade in i duschen och fixade mig lite snabb och sen ner till Farmor &farfar på middag, riktigt gott. När jag kom hem blev det att städa och fixa på rummet, så nu ser det fint ut igen. Sitter här i sängen och tittar på oc, har fastnat för den serien igen! :) Vet inte riktigt vad som händer sen, men blir nog lugnt.


Har bestämt mig nu, på fredag så kommer jag säga upp mig på jobbet. Känns inte roligt alls, men alla passar inte som telefonförsäljare och jag är en utav dom som inte gör det. Det är okej att ge upp ibland..

 

Av Mikaela - 6 december 2011 17:18

Gick upp vid sex och tog  bussen till stan vid kvart i åtta, gav jobbet ett sista försök. Det går inte alls så bra som jag vill, har ingen motivation till det och det känns som om det är helt fel yrke för mig. Sälja på telefon är inget för mig, vill hellre träffa personerna och sälja i butik eller så. Ska tänka på det i veckan och nästa vecka säga hur jag ska göra, men som jag känner just nu så blir det nog att jag säger upp mig. Har iallafall testat och det är ju en erfarenhet trots allt! :)


Efter jag hade provat på två pass på jobbet så mötte jag upp Annie på lundstehts, tog en fika och pratade massor, trevligt! :) Nu har jag gjort mig iordning och väntar på att jennifer &dom ska komma och hämta upp mig och då blir det kristinehamn en sväng tydligen, får se vad som händer helt enkelt! :)


Skrev aldrig något igår, men gjorde inget speciellt, tandläkarn och hämtade jackan på kemtvätt, sen somnade jag i min säng och sov en stor del av den dagen, behövligt och skönt!

 

 Har inte haft några bilder i bloggen på ett bra tag, så får vara lite ego och sätta en på mig själv!

Av Mikaela - 4 december 2011 17:12

Tillbaka i det tråkiga, då man vaknar och ligger i sängen länge. Ända tills middagen och efter börja tänka på att ta en dusch och göra sig iordning. Vill hitta något annat jobb och sen flytta hem ifrån på riktigt! Ska nu snart sminka mig, och sen åka ner till malin &daniela. :) Får se vad vi hittar på. Lilla melwin kommer hit också, så ska hälsa på honom också innan jag åker någon stans. Vet inte vad vi hittar på men något blir det ju.


Igår blev det en lugn kväll med vännerna, julskinka pepparkakor och massa godis bjöd adam på, riktigt gott! :)

 

Av Mikaela - 3 december 2011 18:46

Nu har en månad gått och här sitter jag nu på mitt rum, känns konstigt att vara här igen måste jag säga. Men samtidigt är det väl skönt antar jag. Men gillade den där känslan av att klara sig själv och att ett ställe att gå till där det inte fanns något tjat om måsten. Iallafall så kommer jag sköta bloggen som vanligt nu, så kommer skriva varje dag! :)


Förkortat om tiden i lägenheten, det har varit fyra jätte roliga veckor och träffat jätte trevliga människor på jobbet, men kommer nog inte jobba kvar så länge till. Men nog om det här, tar det i veckan som kommer. Har mått så himla bra och haft det så himla bra, så mycket bättre än vad det har varit kan det nästan inte vara! :)


Nu har nicole flyttat till stockholm, vilket inte är roligt alls.. :(

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards