Miiickaan

Alla inlägg under april 2012

Av Mikaela - 15 april 2012 23:01

Är verkligen hur trött som helst så ska när som helst krypa ner under täcket och sova, men känner att jag måste skriva ett inlägg först. Igår tog jag bussen till skövde redan vid kvart över nio, tog en stadsbuss upp till skånska republiken. Dagen spenderade vi  en hel del på balkogen och solade, åkte till systemet och handla, åt på prima &shoppade kläder åt oscar/eddie. :) Senare runt fem nån gång började vi fixa oss för kvällen förfest efterfest &bogrens! Blev en riktig lyckad och rolig kväll med massa pina colada drinkar &härliga människor! :)


Idag vaknade vi upp runt tio nån gång, blev väldigt lugnt. Kikade på tv, åt och städade bort festen efter igår. Så det blev fint igen! Runt halv fem åkte vi hem till anna och hämtade celinas bil, åkte då och åt en glas på donken och passade även på att hälsa på både anton &pontus en sväng innan bussen gick hem. Kvällen har spenderats med melinda framför bigbrother och en skål med nudlar. :) Nu blir det sova för min del, sov så gott allihopa!


    

Av Mikaela - 13 april 2012 23:23

Dagen har spenderats i skövde, blev en riktig hel dag. Sjukhuset tog längre tid än vad det brukar, var vikarie som inte var lika van så allt tog näst in till dubbelt så lång tid. Efter det åkte vi till donken och släpppte av millan &mamma där. Jag och pappa åkte istället in till stan, köpte ett faoundation och åt på orient palace , riktigt mums! :) Kikade sen i affärer på elins, köpte med mig lite nödvändiga saker som strumbyxor och lösögonfransar. Fick även med ett par ballerina skor hem. Alltid kul med något nytt! :)


Fick bli en hemmakväll ikväll, var inte hemma förens kvart över nio och hade en hel del att fixa med så valde att stanna hemma. Nu har jag kikat på film med familjen, rakat benen och packat lite till imorgon. :) Då det blir att ta bussen till skövde redan kvart över nio på morgonen, utgång med underbara människor! 
                                                  

Älskade vän, älskade familjemedlem, älskade Cindy. Saknar dig något enormt även om jag håller det inom mig!

 

Av Mikaela - 12 april 2012 19:58

Vid nio åkte jag ner till otterbäcksgården, satt med körkortsteori på datorn i någon timme. Det är verkligen hur tråkigt som helst, men vill man ha körkort så är det ju bara att bestämma sig för att läsa, så come on! Vid elva gick jag hem till nicole &daniela för att säga hejdå innan dom skulle åka. Blev väldigt känslosamt, kommer sakna er något enormt! :) Efter det gick jag hem till linus en sväng innan pappa kom och hämtade mig.


När jag kom hem blev det att få något i magen, korvstroganoff med ris! Kikade även på värmland forever och det var nog något av det barnsligaste programmet jag sett, allt är så in övat och det är ju inte så man tänker på karlstad. Menmen, runt två somnade jag i sängen och sov i fyra timmar. Blodvärdet kan inte vara bra alls, borde inte vara så trött efter en 6-7 timmars natt med sömn. Aja, det märks imorogon då jag ska till sjukhuset och fylla på med medicin igen! :) Känner mig deppig, får bli en feel good film &hoppas det blir bättre.

Ha det så bra som ni bara kan så ses vi om ett halv år älskade tjejer! 

 

    

Av Mikaela - 11 april 2012 18:22

Igår vad det först och främst en sväng till otterbäcksgården, försökte läsa körkortsteori men det blev väl inte allt för mycket gjort där. :) när vi kom hem där ifrån blev det att göra nudlar och sen fixa sig lite snabbt och ta bussen till stan, fixade lite grejer och gick sen hem till Luisa. Pratade om allt möjligt och städade lite smått. Vid sju blev jag bjuden på middag av Johan, jätte fin restaurang &trevligt! :) När jag kom tillbaka till luisa, gick vi och köpte chips &cola, låg i soffan och pratade tills vi bestämde oss för att sova runt elva nån gång.


Idag vaknade jag nån gång runt tjugo i elva, då Luisa hade varit skolan redan några timmar. Gick upp och gjorde lite frukost/mat och böjade sen städa hela lägenheten, så blev jätte fint när jag var klar. :) Hoppade sen in i duschen och sen kom Luisa tillbaka. Vi gick upp mot skolan, tog en stadsbuss ner till centrum sen bussen hem. Nu ligger jag här i sängen och bara tar det lugnt, ska egentligen träffa daniela &nicole och säga hejdå eftersom dom åker till cypern imorogn och ett halv år framöver. Men jag har verkligen ingen ork till att åka nån stans. :(


Hoppas ni får ett toppen halvt år med massa jobb, fest, nya människor &sol tjejer! :)


      

Av Mikaela - 9 april 2012 17:33

Kom hem runt två och då blev det middag med familjen och inte långt efter det somnade jag i sängen. :) Har nu läst körkortsteori i nästan en timme men ska nu fixa mig och sen åka ner till linus &dom. Ska även hoppa in och köpa lite mat som linus ville ha. Men det värsta är att jag är näst in till helt säker på att det stängde vid fem idag. Menmen, det återstår och se. Påsken har förövrigt varit riktigt bra! :)

 

Av Mikaela - 8 april 2012 16:57

Måste säga att helgen som har varit, har varit väldigt bra! :) Igår blev det ugång i mariestad på statt som har öppnat igen. Vilket var väldigt trevligt, innan det var vi på förfest hos någon nille tror han kallades för. Det blev en bra kväll som avslutades med att laga nudlar, åh vad jag älskar nudlar, skulle kunna äta det jämt! :)


Idag har det inte hänt allt för mycket, ätit påskmiddag med familjen och även jim virre och lilla melwin va här! :) Nu snart ska jag be ge mig ner mot bussen och åka till stan, där jag ska träffa Luisa! :)


Och just det, har även lovat min vän Adde att göra såhär. Ni får inte missa att lyssna på hans &deras band. Ni som känner till asitaz (stavning) så är det här tusen gånger bättre! :) Så missa inte detta, gå in ochg lyssna genom att klicka på länken http://soundcloud.com/proles-faust!

 



Av Mikaela - 7 april 2012 12:31

Nu har jag lyckats att inte skriva något på väldigt många dagar, måste skärpa mig! Kommer inte ihåg allt vad jag har gjort under alla dagar så det blir svårt att ta det såhär efter hand. Men tar väl det jag kommer ihåg. :)


I onsdags var det en hel del körkortsteori läsning och även sova ut, väldigt skönt. På kvällen åkte jag ner till linus &dom en sväng, gjorde kladdkaka och bara hade det mysigt. Lite senare ändå runt tio åkte jag hem till jocke &dom där dom drack lite för att fira lång ledigheten. :) En väldigt trevlig dag var vad det blev!


I torsdags vet jag inte riktigt vad som hände på dagen, men på kvällen blev det iallafall gott dricka hemma hos linus. :) Vi bestämde oss sen för att åka till lidköping på stadt, det var kul men en hel del dryga människor. Men blev en bra kväll med underbara vänner, rickard jonny jennifer daniela och nicole! :)


Igår vaknade jag upp hemma hos nicole och inte så långt efter det bestämde jag &rickard oss för att gå hem till linus, ute var det världens snöväder men fick gå ändå. Hos linus var även robin och lite senare kom även Malin. :) åkte hem runt ett nån gång, blev att få något i magen och sen sova en lång stund. Kvällen spenderades hemma hos adam med massa gott att äta, chips dipp och coca cola! :)


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för påskmiddag med familjen, och ikväll väntas utgång på statt som har öppnat nu igen. Hoppas på en toppen kväll! :)


 Ser väldigt rund ut i ansiktet, jag tycker själv inte att det ser ut så i vanliga fall. :) 

 

Av Mikaela - 3 april 2012 21:15

Idag blev det en extra tidig morgon eftersom vi skulle till skövde för studiebesök på räddningstjänsten! :) trodde även det var hjärt och lungräddning men det var det inte som tur var. Efter det fick jag &millan skjuts till centrum, där vi kikade lite smått i affärer. Köpte med mig ett puder från make up store, blev även god middag på rhodos innan vi åkte hemåt igen. :)


Efter jag kom hem somnade jag i sängen och sov i tre timmar igen, förstår inte att jag är så trött hela tiden. Kanske något fel på värdena, för lite järn igen. Menmen, blir nog bra om ett tag! :) Nu har jag precis plockat lite på rummet så ser lite mer iordning ut. Ikväll blir det bigbrother i vanlig ordning och sen sängen, får sova ut imorgon. Vilket är mer än underbart!


Nu kommer iallafall två bilder från lilla Melwins dop, så härlig var han. Go och glad &sprakade så fint med benen! :)

   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards