Miiickaan

Alla inlägg under mars 2010

Av Mikaela - 13 mars 2010 11:28

Blev aldrig att vi åkte pulka efter fyrhjuling men satt  istället och pratade &hade det trevligt. Efter det följde jag med freddie, anton, rickard, sebbe &någon kim och kollade på skräckfilm. :) den var faktiskt inte så jätte läskig förutom när dom kröp i något ventilationsrum, men eftersom jag hade kudden framför ögonen den mesta tiden kanske jag inte ska säga något om ifall den var läskig eller inte. ;)


Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska snart hoppa in i duschen &göra mig iordning. Sen kanske åka ner till jennifer &emil en sväng. Pratade med celina &anna igår om att dom skulle komma hit och så skulle vi slinga håret, äta gott &kolla på melodifestivalen. Får se vad som händer. =) lång helg nu också, underbart!

Av Mikaela - 12 mars 2010 18:49

Fredgar i skolan är som alltid väldigt bra, bara tre lektioner och en av dom bara fika. Idag har vi fixat för det sista med montrarna för nu är det mässa i karlstad på tisdag. Efter skolan åkte jag, celina &anna till skövde. Hade en riktig trevlig dag med go mat på  thairestaurangen och hittade lite kläder gjorde vi också. :) Nu har jag kommit hem för kanske en timme sedan, har inte hunnit göra så mycket men ska nu snart sminka mig och sen åka ner till emil &jennifer och allt trevligt folk där.  :) Emil har köpt en fyrhjuling, så vi ska nog åka lite med den, kanske pulka bakom. Vore i vilket fall väldigt roligt. Nej, nu ska jag iväg och sminka mig.

Av Mikaela - 11 mars 2010 20:40

Dagen idag har varit väldigt lugn men lång. I skolan hände inte så jätte mycket, idrott, småföretagande x2 och sen svenska men jobbade med montern istället. När jag väl kom hem blev det att äta och sen somnade jag skönt i min säng till sju. Nu har jag precis kollat på halv åtta hos mig och ätit cerios &mjölk, mums &nyttigt. Funderar på att sova snart för att vara någorlunda pigg imorgon. Till helgen hoppas jag på att grilla korv ute på isen/sjön med härliga personer. :)

 

  

Av Mikaela - 10 mars 2010 19:32

Kom hem för en stund sedan, har varit en heldag känner jag. Skola först som vanligt, blev lite krångel med första lektionen eftersom vi tänkte att han fortfarande skulle vara sjuk, vilket han inte var så där blev det frånvaro, menmen lite frånvaro  gör inget.

 

Vid fem över ett tog jag bussen till skövde och bytte till statsbuss och åkte vidare till sjukhuset eftersom jag va där en hel timme innan mötet så hann jag med attt ta en fika, kändes en aning ensamt att sitta där själv med en köttbullesmörgås som åkte iväg på hela bordet och även över golvet. haha. Sen var det dags för mötet, riktigt kul att träffa Fanny &Elin även en ny tjej kom dit idag, Frida. Vi fick doppa händerna i parafin som blev som vantar på händerna som gav värme, jätte skönt enligt mig. :) Sen blev det gott fika och pratade massor. Efter det tog jag bussen till mariestad, gick in på lindex och köpte en mascara sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte vidare till willys &mcdonadls, där jag även träffade Emelie som nu jobbar där lite på helgerna och efter skolan. :) Nu sitter jag här med datorn i knät och kollar på halv åtta hos mig, senare blir det andra avenyn. =)

Av Mikaela - 9 mars 2010 12:09

Sitter i skolan på andra lektionen för idag, började vid åtta efter det hade vi hål till tio i tolv. Då blev det att ta en fika på ströget med Celina &Sara, trevligt. =) nu är det bara som tur är en lektion kvar innan vi slutar och då blir det hem och sova en stund och fixa med lite annat. Kanske skriva klart svenskan för det verkar inte bli något gjort på denna lektion iallafall, är för det första svinkallt är inne.

Av Mikaela - 8 mars 2010 16:15

 Bara två lektioner idag och hade ingen redovisning eller lärare för den delen.  Fixade med montern &lite andra saker till mässan som är nästa tisdag. Kvällen kommer spenderas framför tven och kolla på en annorlunda familj. :)


Skulle egentligen vilja slinga håret idag men eftersom det andra håret har blivit väldigt skadat av all blekning så är det viktigt att det bara kommer i utväxten och det kan man ju inte vara hel säker på att det gör men att lägga 600kr på att göra slingor hos en frisör som håller i  tre veckor innan det växer ut igen, känns lite onödigt med pengar. Menmen får se hur det blir. :)

Av Mikaela - 7 mars 2010 13:14

Kvällen igår var bra till en början sen blev det väl lite sådär, men man får skylla sig själv. :) idag måste jag göra klart power pointen och öva in det, för vi kanske har redovisning imorgon. Inte den bästa söndagen för att plugga på, skulle hellre vilja spendera den i  sängen med massa gamla filmer och bara ta det lungt. Men man ska inte klaga. Kanske kila ner till ica och köpa något tröst godis. :)

Av Mikaela - 6 mars 2010 14:24

Vilka problem det har varit den här morgonen, har ringt &väckt jag vet inte hur många. Inte alls bra men om man är tvungen vad ska man då göra? Iallafall har det mesta ordnat sig nu och jag hoppas man kan lägga det bakom sig och att kvällen kommer bli jätte bra. :) ska snart ner till ica och köpa lite saker till ikväll sen blir det att fixa sig för kvällen. Kanske blir det förest hos daniela men skjutsen dit och sen till sjötorp verkar inte gå så jätte bra att fixa menmen får se sen. =)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards