Miiickaan

Alla inlägg under april 2011

Av Mikaela - 16 april 2011 13:30

Riktig trevlig kväll igår faktiskt, idag vaknade jag med världens huvudvärk och känner mig inte alls pigg. Kanske går över lite längre fram, hoppas. :) Nej, vi drack inte. Vi har pratat om att gå ut ikväll men det är ingen av oss som känner oss riktigt pigga på det heller, så får se hur det blir. I vilket fall som helst så vore det väldigt skönt med en kväll med en bra film, chips &dipp. Var väldigt längesen nu, kanske är behövligt. :)

 

Av Mikaela - 15 april 2011 18:26

Nu är helvetesveckan över och det är ju mer än underbart. :) alla redovisningar, inlämningar och prov för den här veckan är gjorda. Och nu väntas en vecka lov,
även där med pluggläsning men man måste inte åka till skolan. Sista påsklovet för alltid. Efter skolan åkte jag &syrran ner till suncity
och solade, hoppas på lite mer färg. Känner mig väldigt frusen, ska snart hoppa in i duschen &sen göra mig iordning, ikväll blir det grilla med massa saknade männsikor. :) kanske lite dåligt väder för det, men med trevligt sällskap funkar ju allt!


Beställ inte en zpierall för den leveras aldrig, dom byter bara datum hela tiden, antagligen för att fler ska köpa den. Beställde den 10 mars och skulle komma den 22 april, sen 25 och nu andra maj.. Totalt värdelöst, blir besviken! Köp den inte vad du än gör.

 

Av Mikaela - 14 april 2011 21:25

Nu snart blir det att krypa ner i sängen och läsa det sista till provet imorgon. Har städat och plockat iordning på rummet så nu ser det faktiskt riktigt trevligt ut. :) Det var något som verkligen behövdes. Aja, imorgon är det äntligen fredag vilket betyder att efter skolan är det lov fast det betyder inte att man inte måste plugga, tvärt om. Men man är iallafall ledig! Efter skolan imorgon blir det att sola på suncity med syrran. Får hoppas på att få lite mer färg, vill vara brun till studenten. :)

 

Av Mikaela - 14 april 2011 12:56

Kom hem för en halv timme sen, vet inte när sist jag kom hem såhär tidigt från skolan. Nationellt i svenska, gick väl sådär och vi var väldigt nära på att inte få göra provet, var jättelång kö i cafeterian när vi skulle handla med något att dricka och äta, men vi kom en minut innan man inte hade fått skriva, så vi hann ju iallafall. :) Nu idag blir det att plugga en hel del, två redovisningar och två inlämningar till imorgon. Kanske blir det en film ikväll också. :) the bounty hunter, som jag köpte på marknaden.


   Måste klippa mig, men en annan sak är att kinderna börjar gå ner, HAPPY! :))

 

Av Mikaela - 13 april 2011 20:39

Tror jag har hittat den perfekta studenklänningen nu, den som jag beställde var ju alldels för kort och det är verkligen inte den här. Dock är den väldigt uringad men kanske blir fint ändå. Gillar inte visa sådär jätte mycket egentligen. Men visst är den fin? Får nog bli att skicka efter den när den kommer in i storlek. :)


 

Av Mikaela - 13 april 2011 17:23

Har precis sovit en stund, kom hem vid tjugo i två och somnade nästan direkt efter det. Projektredovisning i skolan idag och det gick faktiskt bra! :) vi överlevde och det var ju tur det iallafall. Nu ska jag sätta igång och plugga, nationellt svenska imorgon i fem timmar så måste läsa igenom häftet. Sen blir det också att läsa religon, men får se det positivt bara två dagar kvar av helvetes veckan. Ska allt gå bra det här!

 

Av Mikaela - 12 april 2011 17:49

Hade bara en lektion och sen hade vi tid för att jobba med projektarbetet, eftersom vi är klara med allt inför redovisningen så bestämde vi bara vem som skulle säga vad. :) Kanske var det lite dumt att vi inte stannade kvar och kollade så allt fungerade i salen med datorn och det, men hoppas att det ska gå bra ändå. :) Istället tog jag &anna en sväng till skövde, kikade i affärer. Fick äntligen med mig ett par  vita converse skor hem, underbart! Har velat köpa det länge och nu är dom mina.  Köpte även ett puder &faoundation på make up store. En trevlig dag!


Nu är det dags att sätta igång och plugga, öva in redovisningen svenska engelska och religion. Roligare kväll får man ju leta efter, men måste man så måste man.


    

Av Mikaela - 11 april 2011 17:52

Måndag igen och en väldigt jobbig vecka väntar. Dagen i skolan var väldigt lång, en lektion och sen vänta på sista som var ett studiebesök på arbetsförmedlingen. Efter det blev det mat på mcdonalds, mums! Nu ligger jag här i sängen och kollar på det sista avsnittet av oc innan man måste börja plugga. Massor den här veckan som sagt. Har inte så mycket mer att skriva. Ni får ha det så bra! :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards