Miiickaan

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Mikaela - 4 januari 2010 14:23

Dagarna under lovet blir bara mer och mer ointressanta, det händer liksom ingenting. Sover bort halva dagarna, sen ligga i sängen med datorn i knät nästan hela eftermiddagen och tills slut ta en dusch &göra sig ordning och sedan försöka hitta på något. Nu är klockan fem i halv tre och här ligger jag som vanligt numera, jag vill hitta på något kul! Flytta här ifrån, skaffa lägenhet och inreda den precis som man själv vill ha det, visst det är långt kvar tills något av det händer, åtminstonde två hela år.

 

Det måste bli en ändring, nu är det en vecka kvar till skolan börjar igen. Det måste tas på allvar eftersom det alltid är samma sak när skolan väl har börjat vill man ha lov igen och under lovet vill man ha skola. Nej, ska försöka göra dom sista dagarna på lovet lite mer intressanta, önska mig lycka till för det kommer nog inte funka något vidare. Schemat för den här terminen ser jätte bra ut för min del, sovmorgon &slutar tidigt.

 

  

Av Mikaela - 4 januari 2010 01:53

Kom och tänka på varför man egentligen skriver i en blogg, egentligen berättar man ju inte något jätte intressant. (inte jag iallafall) utan man skriver bara vad man har gjort eller kan tänkas hända. Egentligen är det nog ganska onödigt för mig att äns ha en blogg eftersom jag inte skriver särskilt ofta och har verkligen inte många läsare, men måste erkänna att det är väldigt roligt att bara skriva av sig lite även om det inte är något intressant och sen att läsa andras bloggar som t ex Kissies, jag tycker faktiskt hennes blogg är riktigt kul att läsa och jag skulle gärna leva mitt liv i stockholm där det händer massa olika saker till skillnad mot den här byn. Nu menar inte jag leva livet precis som henne men det skulle nog bli mer intressant om man bodde i en stor stad. Men jag hade inte heller valt bort att ha levt mitt liv här, eftersom det har sin charm också. Alla känner alla åtminstone vet alla vilka alla är om inte så är det inte svårt att ta reda på. Nej, nu ska jag krypa ner i sägen och kolla på någon bra film om jag nu orkar, har redan blivit bio med albin &tobbe och en annan film idag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards