Miiickaan

Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Mikaela - 23 januari 2010 21:38

Jag har som sagt väldigt tråkigt och det verkar inte hända något ikväll heller.. Känns jätte kul verkligen, hela helgen bortkastad. Väntar på att några ska höra av sig men vilket dom aldrig gör och snart blir det försent att gå ut också. Har iallafall gjort mig iordning och nu sitter jag här och väntar, väntar och väntar. Men får väl hålla tummarna på att dom snart hör av sig, så jag slipper sitta här ensam.   

 

 

     

Av Mikaela - 23 januari 2010 19:43

Jag känner för att skriva något riktigt långt och något som har betydelse inte bara vad som har hänt under dagen eller liknande, men kan inte komma på något bra ämne att pratat om. Tiden bara går och går även om man vill att den ska stanna upp en stund, så man hinner med att tänka också. Jag har kommit in i en period då tankarna går till sånt som man egentligen inte borde tänka på eftersom det inte finns något svar på frågan. Ni kan nog redan nu förstå vad jag menar, skulle jag kunna tro iallafall. Jag är nog inte ensam om att tänka så som jag gör, eftersom det är något som vi alla människor &djur kommer att få vara med om. Tänk om det blir något helt otroligt som är tusen gånger bättre än det här livet på jorden.. Vem vet,  det är ingen som vet än dom som själva har upplevet det. Nej, nu orkar jag inte tänka så här mer, blir alldeles yr i huvudet och det är nog lite onödigt på en lördagkväll. Men får helt enkelt ta det som det kommer &bara leva så länge man får. =)

Av Mikaela - 23 januari 2010 17:25

Det får bara inte bli en till hemmakväll, jag klarar inte det mår seriöst dåligt av det.  En dag på helgen kan faktiskt vara skönt ibland men inte båda två. Då är helgen helt bortkasstad och sen är det bara direkt tillbaka till skolan igen, jätte kul. Ikväll måste det hända något  även om det inte är så lätt när man bor i gullspång. Om man ändå kunde fylla 18 fortare, visst det är inte långt kvar. Två månader och tre dagar. Då får man hoppas att det kan hända lite mer saker. Ska nu snart fixa håret &sminket ifall något händer så man är någolunda klar. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards