Miiickaan

Alla inlägg under januari 2012

Av Mikaela - 22 januari 2012 20:53

Tänkte skriva lite om vad som har hänt i helgen eftersom jag fortfarande sköter bloggen väldigt dåligt. Ska bättra mig, lovar! Igår runt halv sju åkte jag ner till anders där det blev förfest med grabbarna &fathima. Och sen begav vi oss till hova, på eddie medusa kväll, kanske inte riktigt rätt musik men med trevligt sällskap funkar allt! :) Blev efterfest hos freddie där vi pratade om väldigt djupa saker, dansade och hade riktigt trevligt! Vi alla somnade inte förens sju, åtta nån gång. Blev en riktigt trevlig kväll/natt! :)


Idag vaknade vi runt halv fyra och då blev det bara lugnt framför tven tills jennifer kom och hämtade mig runt fem. Sen har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt här också. Otroligt seg och trött. Nu ska jag väl snart försöka sova, eftersom imorogn är det första dagen på praktiken, på lisas krog & butik. :) ska bli roligt att få vara där igen och äntligen få rutiner om dagarna igen!

 

Av Mikaela - 20 januari 2012 21:34

Har blivit riktig dålig på att sköta bloggen den här veckan, har väl inte riktigt spenderat tiden framför datorn även om det känns som om jag har suttit här? Aja. Idag vaknade jag av att klockan ringde vid kvart i tio och en halv timme efter stod jag i duschen och sen fixa iordning sig för att bege sig till skövde &sjukhuset. Fick äntligen medicinen igen så har nu fyllt på med nya krafter! :) Efter det blev det att kika lite affärer och köpte två basic tröjor, så fick iallafall med mig något hem. Hoppade av i mariestad och hälsade på luisa &odd en sväng innan Celina kom och hämtade mig. Blev god mat på en thairestaurang och prat om allt möjligt. :) Nu har jag precis fixat mig och väntar på att jennifer ska bli klar så vi kan hitta på något. Vi skulle nog ner till linus till en början och hälsa på dom där! Får se helt enkelt. Ha det fint allihopa!


På tal om något helt annat så har jag nu tittat klart på hela sex and the city serien, känns otroligt ledsamt! 

 

Av Mikaela - 18 januari 2012 18:09

Har inte skrivit nu på ett tag märkte jag, eller iallafall på två dagar. Det har inte hänt allt för mycket, har umgåtts med Malin. Ätit pizza, hälsat på högstadiet och tänkt på massa minnen där! :) En riktig nostalgi dag har det varit. Vi försöker just nu hitta på något att göra, hälsa på adam kanske det blir lite senare iallafall. 


     

En bild på malin och mig, för säkert snart två år sedan! :)

Av Mikaela - 16 januari 2012 22:36

Tänkte bara göra ett kort inlägg och berättat lite på vad som har hänt idag. Vaknade runt tio och fixade mig iordning och for sedan till hova med pappa för att få Lisa att skriva på papprena om praktiken, som börjar nästa måndag! :) när jag kom hem blev det middag och fixa på rummet och inte långt efter det kom Malin och hämtade mig. Handlade mat och fixade lite hemma hos henne! Kom hem igen runt sex och då kom Luisa och hälsade på. :) Vi ligger nu här och har precis kollat på esay a och ska väl snart krypa till sängs. Försöka vända på dygnet vore ju faktiskt bra att börja vänja sig vid att lägga sig tidigt och gå upp i tid numera. Godnatt allihopa!

 

Av Mikaela - 15 januari 2012 13:50

Vaknade runt tolv och har nu tillbringat morgonen med att titta på några avsnitt av sex and the city. Men ska väl snart ta en dusch och fixa både mig och även mitt rum. Idag blir det att träffa Malin &Nicole är det tänkt, äta något gott och bara ha det trevligt nu när nicole äntligen är hemma ett tag! :) 


   Bilder från i helgen, middag på rhodos och grabbarna &bästa tjejerna! 

 


Av Mikaela - 14 januari 2012 20:32

Tänkte bara skriva ett kort inlägg om gårdagen. Det blev en toppen kväll med jätte härliga människor! :) shottar, gott dricka och massa dans på glädje och efterfest hos dom tre musketörerna. Mycket bättre kan det ju inte bli! :) 


Idag vaknade vi upp allihopa runt halv elva och då blev det bara att vänta på att klockan skulle bli tolv så vi kunde gå ner till pizzan som ligger precis nedanför. Blev en god kycklingsallad, efter det var det bara mys framför tven tills bussen gick tjugo över tre. Nu är nicole och linn här, får se vad vi hittar på för roligt! :)

 

Av Mikaela - 13 januari 2012 01:46

Ligger här i sängen med datorn i knät och ska snart krypa ner och sova. Har försökt vända på mina matvanor idag, lagade tacos med syrran &malin förut, riktigt gott! Efter det hälsade vi på linus där rickard, anton och adam var också. Kollade på film och pratade, trevligt! Imorgon blir det shopping i skövde med Malin och kanske syrran, vill hitta något roligt till kvällen och kanske något mer. Stannar kvar i skövde och fixar mig på det stället där vi ska ha förfesten, blir hos dom tre musketörerna. Riktigt härliga människor så kommer bli en toppen kväll helt klart! :) Nej, nu blir det sängen. Ni får sova så gott allihopa!


  Bild från förra gången vi var där, albin och jag. Ser ut som om jag säger något roligt minsann! ;)

    

Av Mikaela - 12 januari 2012 15:52

Trivs verkligen med att inte vara hemma, hemskt som det låter men det är sant. Att umgås med vännerna är guld värt! :) Kommer inte riktigt överens med mamma & pappa heller just nu och då känns det ännu bättre att inte vara hemma. Har varit några roliga dagar som har varit nu och har inte haft tid till att skriva något här så får ta igen lite nu istället. 


Har umgåtts väldigt mycket med Malin, vilket är väldigt kul! I tisdags kväll blev det lite gott att dricka med Totte, Magnus och Malin. Dagen där efter blev det först väldigt lugnt, men lite senare åkte vi hem till adam och kollade på film där det också var lite mer folk. Sen spenderades kvällen med Totte och även då blev det film. :)


Nu har jag fixat på rummet och tänt lite ljus så det ser riktigt mysigt ut faktikst, väntar nu på att malin ska komma hit en sväng. Får se vad vi hittar på! :) funderar på att ta en dusch snart också. Kanske får det bli chips &dipp ikväll, en onyttig kväll kan behövas!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards