Miiickaan

Alla inlägg under januari 2012

Av Mikaela - 10 januari 2012 17:11

Har spenderat nästan två timmar på vårdcentralen, skulle ta prover och eftersom jag har känt av att halsen är svullen igen, så kollade dom och då blev det massa prover igen.. Jag blir snart galen, jävla hals och jävla mediciner! Vet inte riktigt varför det ska krångla så mycket nu för, har gått ner mellan 5-7kg och det kanske bidrar till en hel del också. Inte vet jag varför jag har gått ner heller egentligen. Allt står nog lite fel till i kroppen, det är ju inte riktigt som det ska om man säger så..


Ska snart fixa mig lite snabbt och åka ner till Malin en sväng, senare ikväll kanske det blir att träffa Totte också. :)

 

Av Mikaela - 9 januari 2012 15:44

Blev aldrig att jag åkte hem igår efter att jag hade tagit bussen hem från Filip, så det är därför jag inte har skrivit! Iallafall, igår blev det fotografering med filip i studion. Modell är inget för mig märkte jag, alldeles för osäker och ja både det ena och det andra. Men förhoppningsvis finns det iallafall en bild som är normal. Filip är verkligen duktig! såg ett förhandstitt på en bild, den var fin men gillade inte mitt ansiktsuttryck.. Gjorde jag inte på några bilder. Men kul att ha testat! :) Tack så jätte mycket filip, hoppas det inte var helt förgäves!


Tog bussen hem och gick av i otterbäcken där Malin hämtade mig. Blev en lugn kväll med massa gott, chips, dipp &pan pizza! Daniela kom även förbi, pratade om allt möjligt & åkte även ut en sväng och hade ritkigt kul! 


Idag vaknade jag och malin runt halv elva och strax efter det så åkte vi upp till hennes mamma och då kom även Daniela. Där blev det middag och försöka hjälpa malin med sin au pair video. Åkte hem en sväng men ska tillbaka ner till Malin senare, får se vad vi hittar på. Kanske något glas vin såhär på måndagskvällen!  :)


 




Av Mikaela - 7 januari 2012 00:27

Har lyckats vända på dygnet ännu mer, somnade runt halv fem inatt.. Så kan man inte hålla på, får bli ändring! :) Idag har vi varit på middag hos famor &farfar, jätte god mat och mumsig efterätt. Strax efter det träffade jag Glenn en sväng som är hemma och hälsar på några dagar. Så det var kul och se honom! :) Efter det kom jonny &dom och hämtade mig och vi for ner till Malin. Blev en lugn kväll med massa prat om allt möjligt. :) Valde att åka hem tidigt så har nu kikat lite på en film som jag spelade in imorse. Kvällen avslutas nu med några avsnitt av sex and the city som vanligt numera! 


Imorgon ska jag åka till skövde och hälsa på Filip, äta något gott och bara ha det mysigt helt enkelt! Kanske blir det fotografering på söndag med filip också, vore riktigt kul! :)

 

Av Mikaela - 6 januari 2012 02:48

Har vänt på dygnet totalt så sitter fortfarande upp framför sex and the city. Kom hem vid ett, har spenderat eftermiddagen /kvällen med malin &några hemma hos hilding. :) Förutom det så har malin &jag ätit på grillen, mums! Sen även tagit tag i saker och fixat praktik så det har jag nu fått, riktigt kul att få vara där igen, lisas korg & butik. :) Väldigt mysigt ställe och även trevlig personal.


Borde nog sova för imorgon blir det middag hos farmor &farfar vid två, men innan det får det bli ett sista avsnitt av sex and the city, kan verkligen inte sluta titta. Sov gott allihopa!


Tog inga bilder idag, så får bli en på mig själv.. haha egot är framme!

   

Av Mikaela - 5 januari 2012 01:02

Det är dags att ta tag i saker, för dagarna börjar gå oherhört långsamt. Så imorgon blir det att fixa praktik på lisas krog &butik. Trivdes verkligen där så vore kul och få vara där igen. :) Iallafall idag vaknade jag väldigt sent, men var vaken väldigt sent och pratade med nicole och massa avsnitt av sex and the city. Men har hunnit med att städa på rummet och hälsat på Linus, freddie och Johan sen kom även Daniela &jennifer. Kollade på film och pratade om allt möjligt! :) Nu fler avsnitt av sex and the city, älskar serien!

 

Av Mikaela - 3 januari 2012 17:46

Sitter här och kikar lite på resor till thailand, ser otroligt mysigt ut! Nackdelen är ju att det är jätte dyrt att åka dit men fördelen är ju att det är väldigt billigt att leva där. Ska titta runt lite mer, känner verkligen för att åka på den resan som vi har pratat om i över ett år nu. :) Ikväll blir det nog att träffa jennifer &dom en sväng. Ha det fint!


Bild på mig och syrran förut, hon har ju köpt en system kamera!

   

Av Mikaela - 3 januari 2012 00:05

Vaknade vid ett av att Celina skickade sms och frågade om jag kunde komma in till stan tidigare och den bussen gick 13.43 så det var bara att skynda sig in i duschen och fixa sig! :) Mirakel att jag hann, i stan mötte Celina upp mig och vi for vidare mot skövde. Kikade i affärer och åt på rhodos, mums! Hittade en tröja, mascara, lösögon -fransar &naglar! En riktigt trevlig dag blev det. Åkte med jonny &dom hem sen och passade på att hälsa på hemma hos Adam en sväng. :) Nu några avsnitt av sex and the city!
 

     

Av Mikaela - 1 januari 2012 23:59

Nu är nyår och alltihop över för i år. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om nyår, nykter och lite rörigt blev det. Hade kunnat varit bättre men vi hade ju vissa problem på vägen haha! Vi var iallafall här och hade nyårs- middag, vilket var mysigt! Sen åkte vi runt lite överallt och träffa massa folk, vissa ställen bättre än andra. :) runt halv sex skjutsade anna mig till Filip, som jag väckte en halv timme tidgare, haha, elak jag är!. Idag vaknade vi runt tolv, åt frukost och kollade på en mysig barnfilm trassel som gick på tv:n. Sen lite spel &annat söndagsmys! :) När jag kom hem blev det att snabbt duscha &fixa sig och sen ner till Jerry &Linn, där Jonny, Rickard och Per var. Väldigt mysig kväll med film blev det och åh vad jag har saknat er märkte jag! :)


Förresten, första dagen på året har nu gått! Dagen har faktiskt varit väldigt bra!

     

 

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards