Miiickaan

Alla inlägg under mars 2012

Av Mikaela - 5 mars 2012 15:17

Känner mig helt slut &stressad, vet inte vad jag är stressad över. Det känns bara rörigt alltihop. Aja, det fixar sig nog! Gick upp vid halv åtta och gjorde mig iordning sen var det praktik från nio till ett som vanligt. Fanns mycket att göra idag och då går även tiden mycket snabbare så det var ju skönt. :) Ska försöka vila en stund och rensa tankarna. Efter det får det bli att hitta på något!


Blev en riktig trevlig kväll igår, jennifer &malin kom och hämtade mig och vi for ner till linus. Godis, massa prat &annat. Senare gick vi tjejer hem till nicole och kollade på bigbrother, får man ju inte missa! :)

 

Av Mikaela - 4 mars 2012 19:01

Blev en jätte rolig kväll igår, vissa delar kan man ju alltid bortse ifrån men i det stora hela så var det bra! Först förfest med jonas &hans kompisar i vadstena och sen vidare mot bogrens! :) förkorttat men så får det bli.


Nu har jag nyss duschat och fixat mig lite snabbt, vet inte riktigt vad det blir ikväll. Men vill iallafall inte sitta hemma så något får det ju bli. Imorgon är det dags för praktik igen så blir inte alldeles för sent. :)


   

Av Mikaela - 3 mars 2012 11:17

Hände en del igår och hann aldrig riktigt sätta mig vid datorn så berättar nu vad som hände igår! :) Hade som vanligt praktik från nio till ett, gick bra. Kunde varit sista dagen där eftersom vi har tänkt byta aktivitet men fick inte tag på kajsa i veckan så får försöka med det nästa vecka. Vid tre nån gång kom jennifer &nicole och hämtade mig, vi for vidare till stan för att sola &hämta rickard efter jobbet i hova. :)


När jag kom hem där ifrån så fixade jag &syrran iordning oss och åkte ner till laxen för att käka, kyckling- salladen är mums! Jonny hämtade sen och då blev det att hälsa på nere hos linus en kort sväng innan vi åkte vidare till jerry. Var där en stund och pratade. Efter ett tag fick jag sms från albin &stefan så gick och hälsade på dom. Där bestämde vi oss sen för att åka till buffalo &mumma, träffade trevligt folk. :) En bra kväll!



   

Av Mikaela - 1 mars 2012 22:21

Idag har det varit en riktigt bra dag, en sån där dag då allt känns lite lättare &man verkligen vill leva. :) hade praktik från nio till ett, gick väldigt fort och gjorde säkert över 30 mackor till krogen &butiken. När jag kom hem blev det att äta och bara ta det lungt, somnade en timme och gjorde mig sen iordning. Vid sex kom jennifer och hämtade mig och vi for till stan med nicole, daniela &malin för käk på luna och även en tjugominutare på suncity! :) Nu blir det snart sängen men innan det kolla klart på kvällens avsnitt av bigbrother!


Har även sökt sommarjobb idag och det lät lovande! :)

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards