Miiickaan

Alla inlägg under april 2010

Av Mikaela - 12 april 2010 17:22

Skola igen efter två hela veckor utan skolan, först lov en vecka och sjuk resten. Engeska och två turism lektioner, slappt men det är skönt. =)  nu sitter jag här som vanligt med datorn i knät och ska snart börja med att skriva klart inlämningar och plugga till prov. Ikväll var det något bra på tven, kommer inte på vad det var just nu men det var iallafall något sevärt. Nej, nu ska jag sätta igång med pluggandet.

 

     

    

Av Mikaela - 11 april 2010 17:55

Förstår inte varför jag inte lyckas ta mig tid till att plugga, håller inte på med något vettigt men hittar ingen ork till att plugga vilket jag egentligen borde. En till sak jag har tänkt på är att jag är trött på att vara ensam.. Om man hade pojkvän så skulle man också ha någon att tillbringa dagarna med speciellt såna här tråkiga söndagar och andra dagar. Nu menar inte jag att jag inte klarar att vara ensam för jag tycker det är helt okej det också men en aning tråkigt är det faktiskt men även bra. Nu vill jag ha sommarlov, men innan det blir det några veckor skola &apu och sen en vecka i skolan, sen är det faktiskt sommarlov, har stora förväntningar på sommaren 2010. :)

  

Av Mikaela - 11 april 2010 14:10

Väldigt skönt att komma ut ur huset och träffa vänner igår, vid kvart över sex kom adam och hämtade mig och så åkte vi ner till emil &jennifer även anton &rickard. Jag &jennifer nog en sväng på fyrhjulingen för att köpa godis på grillen, då mötte vi även upp daniela sen efter det var vi hemma hos emil och sen fick rickard, emil, jocke, jerry &josef för sig att åka till statt så följde med dit och träffade massa trevliga människor. :) Riktigt skönt att träffa er igen måste jag säga. Sitter nu med datorn i knät och ska snart spela sims. Känns en aning jobbigt att vara hemma, tankarna går hela tiden till cindy, älskade vän. Du betyder så mycket och jag kommer alltid minnas dig förevigt.  <3

  

Av Mikaela - 8 april 2010 23:16

Förkylningen verkar inte vilja ge sig, ingen feber men hostar och snyvar som bara den. Har ont i både magen och ryggen efter allt hostande. Blir tyvärr ingen skola imorgon heller men kanske är tur det för vi hade haft svenskauppsats i tre timmar på morgonen och då skulle jag fått tillbringa mer tid till att hosta än att skriva och framförallt hade dom andra blivit otroligt störda utav det. Idag har vi varit iväg på handledarkurs för att få övningsköra, tog ju bara lite över två år att gå på den men nu är den ju gjort, skönt att komma ut ur huset lite men hostade även där hela tiden och försöka låta bli är verkligen inte lätt. Den här veckan har varit väldigt jobbig, vill bara tillbaka till dom vanliga rutinerna för att försöka gå vidare även om det är svårt...

  

Av Mikaela - 7 april 2010 13:48

Jag klarar inte av att vara hemma längre, vill bara bli frisk och slippa det här. Jag vet att det inte finns något som kan göra det ogjort men att gå här hemma och se alla andra ledsen och sen komma på alla minnen gör det inte lättare. Jag är nog mer en sån person som vill bort från det som påminner om det mest, vill umgås med vännerna och till och med gå i skolan för att plugga och inte hinna tänka på annat än skolan. Idag ska jag faktiskt ta en dusch och sen blir det plugga småföretagande, vilket provet är imorgon, det har inte varit lätt att äns tänka på att plugga när man har varit sjuk och nu det här. Men idag ska jag faktiskt göra det, ingen skola imorgon heller men på fredag ska jag minsann dit även om jag fortfarande hostar och rösten inte hänger med, för det struntar jag faktiskt i. Behöver komma här ifrån.

  

Av Mikaela - 6 april 2010 19:35

Idag har det varit en oherhört jobbig dag, den jobbgaste dagen i mitt liv. Idag förlorade vi våran älskade vän, katt och familjmedlem. Men om man tänker på cindys bästa så var det rätt att göra såhär men för våran del är det hemskt. Även om vi vet att det inte var mer än rätt. Det kommer ta några veckor eller månader innan vi kan gå vidare. Inte vidare men se tillbaka på det och se att du inte längre har ont. Du kommer alltid finns med oss även om det nu är som det är. Du har det bättre nu när du inte har ont.  Vi vet också att du har levt ett jätte bra liv och vi har gjort allt för att du skulle ha det bra. Vi älskar dig allihop och bär dig alltid med oss i våra hjärtan &minnen.
Älskade cindy, du kommer alltid finnas i mitt hjärta. <3 jag älskar dig.

  

Av Mikaela - 5 april 2010 14:02

Har inte sovit bra alls inatt, det har antingen varit för kallt eller alldeles för varmt. Inte lätt att sova när man är sjuk även om det är det ända man egentligen vill göra. Idag måste jag plugga småföretagande, jag som hade tänkt göra det en halv timme varje dag under lovet har ju verkligen inte gått något vidare men nu är det som sagt bara några dagar kvar så det är dags att sätta igång, tycker heller inte att det är så svårt så det ska nog gå bra ändå. Ingen skola för min del imorgon heller eftersom jag fortfarande har feber och väldigt förkyld. Aja, nu blir det film sen plugga.

  

Av Mikaela - 4 april 2010 17:06

Ligger nu i sängen med tre filtar och mitt älskade täcke. Förkylningen har verkligen inte blivit bättre snarare sämre efter gårdagen. Kan knappt prata som det är just nu, så ska snart gå ner och göra varm choklad med grädde och sen kolla på någon film. Dagen idag har spenderats med några timmars städning i arfen. Väldigt tur att man har föräldrar som hjälper till, vet inte vad jag skulle ha gjort annars. Tack så jätte mycket! Efter det blev det en snabb dusch och fixa iordning sig lite för att sen äta middag hemma hos farmor &farfar, väldigt god mat &mysigt. Har nog fått feber nu skulle jag kunna tro, fryser som bara den även alla filtar och täcken.

Aja, nu blir det varm choklad och film! :)

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards