Miiickaan

Alla inlägg under juni 2010

Av Mikaela - 24 juni 2010 15:18

Nu snart åker vi iväg till smögen, bara en timme kvar. :) ska nu åka ner till jennifer och vänta på att alla ska komma dit så vi kan åka. Hoppas på en toppen helg! :) Har inte så mycket mer att säga än, glad midsommar allihopa! :)

  

Av Mikaela - 23 juni 2010 16:19

Jag har nu packat klart det mesta iallafall, nu är det såna saker som jag inte kan packa ner förens imorgon eftersom jag behöver dom när jag gör mig iordning. Imorgon blir det först sjukhuset en sväng, sen ska jag &pappa äta någon stans, trevligt! :) efter det blir det hem och fixa det sista sen åker vi till smögen och kommer inte hem förens söndag igen. Hoppas på en lyckad helg &ingen dramatik. :)

  

Av Mikaela - 22 juni 2010 23:04

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på sex and the city. =) Efter det blir nog att sova. Imorgon blir det att packa &raka benen. Kanske ta ett första dopp men får ju inte med mig någon, alla är verkligen badkrukor. Aja, sov gott! =)

  

  

Av Mikaela - 22 juni 2010 21:19

Har nyss kommit hem från jennifer &emil, dom planerade lite till midsommar. Det är nu ändrat till smögen igen istället för lysekil. Hoppas det här ska gå bra. Ylva kom och hälsade på och vi gick ner till grillen, jennifer skulle äta. :) sen tillbaka och sjöng singstar eller ylva och jennifer sjöng, jag &daniela lyssnade mest. Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och tänker på vad jag ska packa imorgon, det är mycket som ska med men svårt att komma på allt.

 

Lista på det som ska med:

  • Sovsäck
  • Liggunderlägg
  • Kläder för hela helgen
  • Smink, plattång &hårfön
  • Schampo &balsam
  • Tandborste &tandkräm
  • Solkräm
  • P-piller
  • Pengar
  • Massa mer, kommer inte på just nu.

  

Av Mikaela - 22 juni 2010 13:11

Idag kom papprena om att jag verkligen ska få åka utomlands, resan är nu bokad. Tänk två hela veckor i Marbella Spanien med träning &rätt mat. Längtar tills höstlovet! :) men det är ju hundratio dagar dit men inte ska man vara ledsen för det. :) Idag händer det nog inte så jätte mycket, mina leder är verkligen åt helvete.. Menmen ska ta en värktablett &en varm dusch så blir det nog lite bättre. :)

  

  

Av Mikaela - 21 juni 2010 21:05

Undra hur det kommer gå med midsommar, verkar inte vara någon som riktigt bryr sig om vi ska åka eller inte.. Jag hittade en camping igår som passade bra &som inte kostade för mycket. Skulle ju kunna boka men får ju inget svar på vilka det är som ska med heller så då kan jag ju inte boka. Får helt enkelt hoppas att dom tar tag i det imorgon så det blir klart, för nu är det bråttom redan tisdag imorgon och på torsdag ska vi ju åka om det nu blir så. Tänker iallafall inte lägga ner mer enerige på det, håller tummarna på att vi åker men just nu ser det ju verkligen inte ljust ut.. tråkigt!

 

Nu ligger jag i sängen och väntar på att sex and the city ska börja men det är ju någon timme kvar, så får hitta på något annat så länge. :)

  

Av Mikaela - 21 juni 2010 12:03

Ska nu snart hoppa in i duschen och sen ge mig iväg till vårdcentralen, ta blodprover till medicinen på torsdag. Allt ska vara så ordentligt på vuxna avdelningen och jag tror inte provena kommer att se så bra ut, har slarvat med järntabletterna.. Menmen, efter det blir det hem och städa på rummet. Ska också bädda nytt så man kan sova extra skönt inatt. :) Annars tror jag inte det händer så mycket mer idag faktiskt.

  

Av Mikaela - 20 juni 2010 23:06

Idag blev det ännu en söndagstrip, dagens tur blev till läckö slott med emil, jennifer &anton. Väldigt fint var det, känns så konstigt att veta att det har bott människor där förut, så annorlunda. Efter det åkte vi till skara och åt pizza, väldigt god! Har aldrig varit inne i skara förut så det var faktiskt roligt att se hur det såg ut där. Sen åkte vi hem till emil &kollade på film. Väldigt konstig film måste jag säga. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på det sista av filmen systrarna i jeans som går på trean. Snart är det midsommar och det lutar mot lysekil för våran del, hoppas det ska gå bra &ingen blir skadad. Det mamma och pappa säger gör mig ju inte mindre orolig direkt men man måste också kunna ha kul. :)

     

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards