Miiickaan

Alla inlägg under juni 2010

Av Mikaela - 7 juni 2010 17:00

Idag har vi varit lediga från praktiken för att kunna åka till skolan, skulle sjunga &få utkastarlåtarna, nu är det riktigt nära. :) känns inte så planerat som det borde vara, men vi får försöka fixa det på något sätt den här helgen för på fredag är det. Konstigt det kändes att vara i skolan igen, när man inte har varit där på fem hela veckor, men det var sig likt. Ska nu snart kila ner till farmor och försöka sy strumpebanden, vet inte hur man gör men får hoppas vi kommer på något bra sätt att göra det på. :)

  

Av Mikaela - 6 juni 2010 21:56

Söndagen blev faktiskt riktigt bra, åkte ner till emil &jennifer vid två nån gång och då åkte vi mötte johan och efter det hämtade vi stoffe &rickard. Det blev då en tripp till tiveden för att gå i naturreservatet, berg &klippor. Väldigt fint var det. :) Efter det skulle vi äta någon stans så då blev det en sväng till askersund. Sen hem till gullspång, hälsade på jerry &dom en sväng och sen ner till blekviken, mysigt men väldigt blåsigt. Nu ligger jag hemma i sängen med datorn i knät, ska väl snart sova. Har ont i huvudet och känner för att sova egentligen men känns tråkigt.. En bra söndag har det varit. :)

  

 

   

    


    

  

 


       



        

Av Mikaela - 6 juni 2010 11:30

Helgen har varit bra, laxdagarna har ju varit nu i gullspång och då händer det ju lite mer. :) I fredags blev det gott dricka &sen ner till götaholme, väldigt trevligt! Igår på dan var det talangtävling så jag, anton, jerry, jonny, robin och stoffe gick dit en sväng. Senare på kvällen blev det först förfest här med flickorna en kort stund sen gick vi vidare till samos och efter det till jerry och sen laxdagarna, orkar inte skriva mer i detalj. Helgen har bestått av mycket skratt, tårar och alkohol. :) har inte heller sovit ensam i helgen, anton har gjort mig sällskap, mysigt! :)

 

Anton gick för kanske en halv timme sen och nu snart ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite frukost, idag är det sol &bad i blekviken med massa mysiga männsikor som står på shemat. :) hoppas på en bra söndag!

  

Av Mikaela - 4 juni 2010 16:00

Nu är det äntligen helg och jag är överlycklig, kanske en aning trött men det hör inte hit. (; fick även ett väldigt roligt samtal idag också, min resa utomlands har beviljats. Så när höstlovet börjar så åker jag på rehablitering i två veckor! gaah, vill åka nu!  
Nu hoppas jag på att fanny &elin också har fått sina resor beviljade så vi kan åka tillsammans. :) Kvällen ser ut att kunna bli bra, träffa trevligt folk och dricka några cider sen ner till laxdagarna en sväng. Hoppas på en bra kväll!

it's hurts when you are not around here anymore - cindy. <3

  

Av Mikaela - 3 juni 2010 17:49

Har inte så jätte mycket att skriva idag heller eftersom det inte händer så mycket mer än praktik och sen hem och ta det lugnt. Har nyss städat på rummet så nu ser det någorlunda fint ut igen. :) borde egentligen dammsuga också men det får vänta. Tänk att det redan är fredag imorgon och helgen ser ut att kunna bli riktigt bra. Förfest med flickorna &sen laxdagarna och träffa massa härligt folk. :) hoppas på en bra kväll.

 känns som om du inte bryr dig... :/

  

Av Mikaela - 2 juni 2010 15:30

Ska övningsköra med pappa om en liten stund, papprena har ännu inte kommit men melinda har fått papprena två gånger istället så måste blivit något fel, få köra på dom små vägarna så länge istället. Finns inte så jätte mycket mer att skriva, har varit på praktiken och sen lagat tacos. Får se vad som händer ikväll. =)

  

Av Mikaela - 1 juni 2010 21:32

Dagen idag har varit bra, praktiken gick fort och sen hem. Åt fort och somnade framför tven en stund, sen vid fem gjorde jag mig iordning och gick på sminkparty. Fanns endel saker som jag vill köpa, synd bara att det är dyrt. Har även hälsat på farmor &farfar, ätit tårta. Dom betyder verkligen mycket. :) Har så mycket i huvudet just nu. Tänker på allt möjligt, självklart har alla såna tankar någon gång eftersom det är sån sak.. Men har hamnat i en sån period, behöver komma ur den.. Menmen, nog pratat om det, dagen har varit bra &fint väder. =) Snart sommarlov!

 

  

  

  


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards