Miiickaan

Alla inlägg under september 2010

Av Mikaela - 12 september 2010 00:17

Ligger i sängen, ska nu snart sova. Kom hem för kanske trettio minuter sen, kan inte riktigt ha kul när det hela tiden gör ont. Man ska inte klaga så det borde jag inte göra men nu har det hållt på för länge en och en halv månad med värk blir en aning för mycket. Dagen imorgon kommer spenderas med massa läxor i sängen, ska inte gå en meter utanför ytterdörren må jag säga. Nej, nu vill jag verkligen sova, börjar bli svårt att hålla ögonen öppna så är nog dags att göra det. (;

  

Av Mikaela - 11 september 2010 15:13

Kom hem från daniel för en stund sedan, vi tog det mest lungt på morgonen åt frukost &myste. :) beställde hem mobilen som jag skulle ha köpt av nicke egentligen, men det är ju som sagt roligare med en alldeles ny mobil och blev inte så mycket dyrare så det var det värt, vill ha den nu! Längtar tills den kommer &på torsdag ska vi ju fixa naglarna också, känns som om det är många roliga saker som händer i veckan! Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att bara ta det lungt eller åka ner till emil &jennifer en sväng, får se vad man orkar göra. :)

  

  

Av Mikaela - 10 september 2010 22:31

Sitter hemma hos daniel, vi har precis kollat på idol, nu snart ska vi nog sova eftersom vi båda två är väldigt trötta. (; Dagen idag har varit bra, först sjukhuset och sen tillbaka till skolan för två lektioner, natur &fika på turismen. Efter skolan bestämde vi oss för att äta på grillen &ta en cider. Blev en trevlig stund med jennifer, daniela, syrran, malin &lollo. Efter det blev det snabbt hem och packa för att sen ta bussen hit. :)

 

Av Mikaela - 9 september 2010 18:48

En ganska onödig dag i skolan egentligen, hade inte behövt gå dit förens ett menmen, det visste vi ju inte förens senare. (; lyssnade på några partier och ska verkligen rösta på socialdemokraterna har jag kommit på, kul att man äntligen får rösta! Förstår inte hur endel tänker, det är ju jätte bra om dom som har pengar får en högre skatt än dom som tjänar mindre, det är ju inte mer än rättvist? Visst, alla tycker olika men moderaterna är enligt mig bara snobbar som tänker på sig själva. (; Aja, nog pratat om det när mamma kom hem så överraskade vi henne med flagga, krämbulle &present, hon fyller år idag. :) Nu snart ska jag läsa lite läxor sen vet jag inte riktigt vad som händer, idol vid åtta!

 

  

  

Av Mikaela - 8 september 2010 16:24

Pratade nyss med anita om när vi ska fixa naglarna. :) Så nästa vecka på torsdag åker jag, josefin &anita och får naglarna fräscha &fina. Ska bli riktigt kul, har velat göra det länge men har inte haft råd, eller råd och råd, har inte velat lägga så mycket på pengar på det men nu är det ju super billigt &perfekt projektarbete för dom måste jag säga. :) Vet ju inte så mycket om det, men det finns ju akryl och gele, undra vilket som är bäst? Har hört att naglarna blir förstörda efteråt, tunna och massa, är det sant? Massa frågor men blir nog bra til slut iallafall. :)

       

  

Av Mikaela - 8 september 2010 09:53

Har lugnat ner mig lite och har kommit på att jag ska försöka ta vara på den här dagen när jag bara är hemma. Ska nu snart unna mig en stor skål med glass bara för att det är gott &kolla på sjunde himlen. :) och värma värmepåsen och lägga den på foten som gör ont, ont! Resten av dagen blir väldigt lugn med film &annat. Hoppas förkylningen försvinner snart med, har ju lyckats smitta daniel också, dumma mig. ;/

  

Av Mikaela - 8 september 2010 09:07

Sitter i sängen och är något irriterad, en kvart innan vi skulle åka ringer dom från sjukhuset och säger att dom har glömt beställa hem medicinen så nu hade dom ingen.. Det kan man väl ringa och säga lite tidigare? Nu har jag stannat hemma från skolan inödan &sjukanmält mig. Visst lederna är verkligen inte bra idag så hade nog inte orkar gå runt i skolan ändå, men nu missar ju ännu mer lektioner på fredag, eftersom jag fick en ny tid då.. Duktigt säger jag bara! Allt har verkligen blivit sämre med att byta till vuxenavdelningen, har aldrig haft såhär ont som nu, det är bara så rörigt med precis allt. Så jäävla irriterad!

  

Av Mikaela - 7 september 2010 12:50

Sitter i skolan på sista lektionen, skönt att vi kunde flytta lektionen så vi slutar tidigare. Hade nyss lunchrast och det hände både det ena och det andra, var sorgligt det är när folk gör slut. (; Efter skolan ska jag hem till daniel igen, kolla på film &något annat roligt. :) sen ikväll får jag se vad som händer, imorgon blir det iallafall ingen skola för min del, ska till sjukhuset och äntligen få den nya medicinen!

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards