Miiickaan

Alla inlägg under september 2011

Av Mikaela - 22 september 2011 23:45

Kom hem från Adam för en liten stund sen, där dom bjöd på god mat &ett avsnitt av sol bad fest &oroliga föräldrar och lite annat. :) Resterande av dagen har beståt av att åka till arbetsförmedlingen på möte vid halv elva och sen när jag kom hem somnade jag och sov tills det var mat och strax efter det kom adam och hämtade mig. :)

 

Av Mikaela - 21 september 2011 21:36

Vaknade hos malin i lägenheten vid kvart i elva och strax där efter kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem blev det att snabbt hoppa in i duschen och göra sig iordning för mattelektionen. Börjar väl gå lite bättre med matten, men kanske bara berodde på dom talen. Aja, kom hem vid tre och då blev det nudlar &köttbullar. Sen har dagen bara beståt av wordfeud, tv och sängen. Och just det, har sökt mitt första jobb nu så hoppas på det bästa! :) Nu blir det film &sängen.


Grannkissen Trisse, hur söt som helst och kommer &hälsar på ofta. :)

 

Av Mikaela - 20 september 2011 19:03

Sitter här i sängen med datorn i knät och samtidigt tittar på fyra stjärnors middag. Ska snart åka ner till otterbäcken och där blir det filmkväll med mina fina flickor &rickard. :) Kommer nog bli en mysig kväll, ni får ha det så bra allihopa!

 

Av Mikaela - 19 september 2011 19:03

Gick upp vid elva och gjorde mig iordning, runt ett nån gång åkte jag &mamma mot skövde, sjukhuset idag igen. Träffade läkaren på ortopeden och allt såg väl bra ut vad jag förstod. Ställde pinsama frågor, men vad ska man göra. Om man inte frågar får man heller inget veta. Efter det blev det att handla mat, har fyllt på lagret med nudlar, mums! :) Nu har jag precis skrivit klart mitt cv och personliga brev så ska bara be någon här hemma läsa igenom innan jag skickar iväg det. Första jobbet som jag söker någonsin, kanske en vuxenpoäng iallafall! :)


Idag kom även paketet från hong kong, blev jätte nöjd!

 

Av Mikaela - 18 september 2011 15:37

Hann inte riktigt skriva något igår så gör det nu istället. Vaknade väldigt sent som vanligt numera och strax efter det gjorde jag mig iordning och sen kom Malin &Carro och vi åkte ner till Malins lägenhet, satt där och pratade. Efter ett tag kom Daniela &Linn också. Sen bestämde vi oss för att åka upp till emil och dom en sväng, så det gjorde vi. Drack lite vin och pratade, trevligt var det. Kvällen slutade med att vi åkte hem till Johan en sväng, var hemma runt två. :)


Nu sitter jag här i sängen och har precis gjort mig iordning, om en stund kommer Landin hit en sväng. Blir väl en film eller något. Ikväll ska jag nog träffa Malin. :)

 

Av Mikaela - 16 september 2011 19:03

Har inte så jätte mycket att berätta, åkte till sjukhuset i skövde vid halv ett och fick behandling och kortisonsprutor i fötterna för tredje gången nu, så hoppas det ska funka den här gången. Det tråkiga är att det blir en fredag i sängen, men om det funkar den här gången så spelar den här kvällen inte någon roll. :))


      

Av Mikaela - 15 september 2011 19:34

Gick upp kvart i nio och fixade mig lite snabbt, rakade benen vilket var väldigt längesen så det behövdes verkligen! Vid halv tio åkte vi mot stan, släppte av millan vid arbetsförmedlingen och jag till sjukhuset, hade ett träningspass varmbassängen. När vi kom hem igen så var jag helt slut så sov i nästan fyra timmar men nu är jag iallafall vaken och väntar på att Sol, fest och oroliga föräldrar ska börja. :) Är även väldigt hungrig, skulle vilja ha massa gott att äta, kanske en toast!

 

Av Mikaela - 14 september 2011 21:34

Svårt det är att gå upp tidigt på morgonen när man inte är van vid det längre. Men iallafall ringde klockan vid sex men gick inte upp förens halv sju, duschade och fixade mig och så bort till vårdcentralen för att ta prover sen vidare till bussen mot stan. Där mötte Anna upp mig och vi begav oss till arbetsförmedlingen och träffade massa coacher, valde en person som verkade jätte gullig och trevlig. :) Efter det gick vi till ströget och åt varsin baugett, mums! Vid kvart över två tog jag bussen hem och inte långt efter det kom Josse och hämtade oss, mattelektion från fem till sju, efter det åkte vi till grillen och satte oss, slutade med att vi delade på en pommesfritestallrik. :) Nu ligger jag här i sängen och fryser, tror det är eftersom vi satt ute och tog vara på säkert den sista gången vi åt utomhus för i år. :) Nu sängen och film!


   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards