Miiickaan

Alla inlägg under september 2011

Av Mikaela - 13 september 2011 18:21

Vaknade med ett leende på läpparna för idag är det 3 hela månader sen jag opererade höften. Det är nu man kan sluta tänka att allt ska var så farligt så fort man råkar göra något som man egentligen inte ska. Nu ska protesen ha satt sig så pass bra att den håller. :) självklart är det inte bra att ramla eller göra konstiga höftrörelser. :)


Vid tre åkte jag bort till sjukgymnsten Sofia och tränade en timme, gick bra och man märker skillnad. Musklerna blir ju starkare och starkare. Efter det åkte jag &mamma ner till pressbyrån och hyrde film Just go with it, som jag snart ska kolla på. :)



Firas med chips &film. just det min beställning på kicks kom idag, puder från make up store!

 



Av Mikaela - 13 september 2011 00:48

Vaknade av att alarmet på mobilen ringde vid halv elva och hoppade in i duschen och gjorde mig iordning, vid halv ett nån gång kom josefin och hämtade oss, på vägen hämtade vi upp malin och så bort till komvux för åter igen en matte lektion. Jag är verkligen hur dålig som helst på det, men går lättare med tiden förhoppningsvis.


Efter det åkte jag hem till linus &jennifer. Dom bjöd på varma mackor. Strax där efter kom daniela &malin och vi for upp till ica för att handla mat till kvällen. När vi kom tillbaka till linus, kom även nicole &carro. :) På kvällen blev mat och ensam mamma söker och svenska hollywoodfruar. Vid tio nån gång åkte jag &daniela upp till rickard och hälsade på. :) fixade låtar till mobilen och pratade. Nu ligger jag här i sängen och ska väl snart försöka sova. Godnatt allihopa!


Saknar dig hela tiden, även fast jag inte säger det så ofta. Cindy, du finns föralltid i mitt hjärta!

 

Av Mikaela - 11 september 2011 19:16

Det har varit en väldigt seg söndag, vaknade vid ett och efter det har jag inte gjort mycket mer än att duschat och ätit. Försökte nyss titta lite på matten, men fattade verkligen ingenting så la igen boken nästan lika snabbt. Hur dålig är man inte? Ikväll blir det idol tittande och även det nya programet Partaj på femman klockan nio! :)

 


Av Mikaela - 10 september 2011 22:28

Det har varit en riktigt seg lördag och det har inte hänt någt roligt alls. Det enda jag har gjort är att betala auktionen på tradera så hoppas det kommer hem två ihone 4 skal och har även skickat efter ett puder eftersom jag inte kommer att komma till make up store innan det andra är slut. Så intressant dag har jag haft! Nu blir det film med millan, en väldigt lugn lördag men kanske kan vara skönt det också ibland. :)



     

Av Mikaela - 9 september 2011 14:45

Hann aldrig skriva något igår, så därför gör jag det idag istället och lägger på datumet igår. Gick upp vid elva nån gång och duschade &gjorde mig iordning, sen vid ett när pappa kom så följde vi med honom till Kristinehamn för att besikta bilen och kolla efter present till mamma eftesom hon fyller år idag. :) Efter det köpte vi jordgubbar och grädde till tårtan som vi fixade sen, blev faktiskt jättefin! Men hur den smakar vet vi inte än. Senare på kvällen kom virre, jim, farmor &farfar och åt smörgåstårta, firade mamma. Vid tio nån gång fick jag skjuts till otterbäcken hem till linus, där jennifer linn och jonas var, efter en stund kom även Anders. Vid tolv kom Dennis och hämtade oss och vi for upp till Emil och var där en stund, pratade och spelade våghals. Kvällen slutade med att titta på idolklipp och andra roliga klipp hemma hos Adam, sen hem vid fyra. :) Lite förkortat men ändå långt, aja blir nog bra.


 


Av Mikaela - 8 september 2011 22:09

Ställde alarmet på nio imorse för att ringa till min handledare på arbetsförmedlingen, skulle säga att jag inte kunde komma till mötet. Slutade med att vi pratade lite längre om lite annat med jobb och det så när vi väl la på så var jag jättepigg så kunde inte somna om istället blev det grays anatomy och seven heaven. Somnade sen en stund till och där efter kom pappa hem och då blev det pizza till middag &sen gjorde vi också en överraskning till mamma, som jag inte kan skriva här eftersom hon har en förmåga att läsa här. :) Ikväll kom Luisa hit och gjorde mig sällskap, alltid trevligt! :)

 

Av Mikaela - 7 september 2011 21:37

Har en rikigt dålig dag, skulle bara vilja dra täcket över huvudet och sova tills nästa vecka börjar. Jag orkar verkligen inte mer, kom knappt ur sängen imorse och så ska det faktiskt inte behöva vara. Tvingade mig bort till sjukgymnasten så tränade en timme och nästan direkt när jag kom hem där ifrån så stod Josse utanför och väntade på oss, så vi åkte till otterbäcken och då var det dags för matte från fem till sju. Nu ikväll har vi kollat på bonde söker fru och ätit chips &dipp. Ska nog snart sova...


Av Mikaela - 6 september 2011 14:34

Ska när som helst hoppa in i duschen och sen åka upp till Malin, fint väder ute så vi tänkte lägga oss lite i solen. Man får ta vara på dom varma dagarna som finns det kvar. Sen får vi se vad vi hittar på för något. Ikväll ska vi nog åka till stan och äta på någon restaurang med Frida. :) blir nog en bra dag kan jag tänka mig!


Uppdaterar lite här, åkte till frida runt åtta och strax där efter åkte vi till töreboda och mötte upp malin och åt på en pizzeria där. :) mysigt! När frida hade skjutsat hem mig så satt vi kvar och pratade länge i bilen, väldigt trevligt!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards