Miiickaan

Alla inlägg under augusti 2012

Av Mikaela - 18 augusti 2012 18:50

Dagen igår blev väldigt mycket teori läsande, men det behövs ju så bäst att hålla på! :) Vid halv åtta kom celina &anders och hämtade mig och linn. Vi for vidare mot skövde, fixade oss lite snabbt innan förfest hos Albin &adam. :) Blev en toppen kväll med gott dricka, mycket dans &skratt. :)


Idag har vi mest bara tagit det lugnt och duschat, jonas kom förbi också. Tog bussen hem från skövde vid tjugo över tre, var nog den värsta bussturen någonsin, har aldrig mått så dåligt. Stressad, åksjuk och lite bakis på det var verkligen ingen hit. Nu är jag hemma och ligger i sängen, har precis hållt på med teoritester på internet, blev godkänd på alla tre. :) feels good. Snart blir det grillat med familjen, mums! Efter det mer teori och sen träffa Jonny en sväng. :) Här är lite bilder från igår och idag, någon tog tydligen kort med min mobil. ;)


     


Av Mikaela - 16 augusti 2012 20:24

Ställde klockan på kvart i sju eftersom johan hörde av sig igår och frågade ifall jag ville med ut på sjön och självklart vill man det! :) Första gången på två år som jag åkte båt, vilket var hur härigt som helst! Frågade Jenny ifall hon ville med också, och det ville hon ju. :) Vi åkte ut till brommö, där vi tog ett snabbt dopp och låg mest i solen och tog det lugnt. Grillade gjorde dom också som dom bjöd på. Jättetrevligt var det! :)


När jag sen kom hem så somnade jag nästan direkt i sängen, blev längre än tänkt men min telefon gick på högvarv just då tydligen. Menmen, efter det har jag &millan sysslat med teorin på datorn och ska nu fortsätta lite till med det. Jonny kanske skulle kika förbi en sväng sen också, får se lite vad det blir! :) Ha det bra allihopa!


    



Av Mikaela - 15 augusti 2012 18:27

Sitter här på jobbet, detta är mitt sista pass här någonsin! :) Känns faktiskt väldigt bra men kanske lite sorgligt på ett sätt, gillar ju sortens arbete. Man träffar ju massa folk och det är ju för det mesta roligt! Under dagen innan jag började jobba, så har jag sovit ut vilket behövdes. Efter det låg jag på en filt i den härliga solen och läste teori, vilket jag har hållt på med här på jobbet också. Ska väl fortsätta nu snart igen och det får det bli även hemma sen! :)


     

Av Mikaela - 15 augusti 2012 00:48

Har hänt en hel del idag, vaknade runt sju av att alarmet på mobilen ringde och runt kvart över åtta åkte vi mot stan för att ha körlektion med marco. Gick väl bra, men inte tillräckligt så bra som jag vill att det ska gå! Efter det tog jag direkt bussen mot skövde för att sen byta buss där ifrån till sjukhuset. Fyllde på med medicin vilket jag tror behövdes nu. Celina kom och hämtade mig efteråt och vi åkte bort till orient palce och käkade, mums! :) Satt sen och tog det lugnt i härliga solen innan jag tog bussen hemåt.


När jag kom hem igen kom jonny och hämtade mig vid bussen, vi åkte ner till grillen och köpte glass som vi satt nere vid hamnen och åt. Sen hem och pluggade teori i nästan två timmar, dagen har berståt av mycket läsande emellanåt. Lite senare på kvällen gick jag ner till linn, och även jonny kom senare. Kollade på Hitta Nemo, åh vad jag älskar den filmen! Man blir alltid på bra humör. :) Nu blir det sängen för min del, godnatt allihopa!


Lånade bilden av celina, den jag tog såg verkligen inte trevlig ut! ;)

    

Av Mikaela - 13 augusti 2012 13:41

Vaknade nån gång vid elva, så himla skönt att få sova ut! :) behövdes efter helgen. Efter det har jag bara legat i sängen framför tv:n, duschat &fixat mig och ätit mat med pappa. Tänkte nu börja med teorin tills jag åker till jobbet vid fyra. Blir även teori läsande på jobbet då det inte händer så mycket och fortsätter nog när jag kommer hem sen också, en väldigt rolig dag eller inte. ;) Ni får ha det så bra allihopa!

   

Av Mikaela - 12 augusti 2012 21:50

Helgen har varit toppen! :) I lördags var det först och främst jobb mellan tio till fyra. Johan kom och hälsade på helt plötsligt, kul och se honom! Efter jobbet åkte jag hem och packade och sen for vi vidare till stan, käkade på sill och dynamit, mums! Sen vidare mot skövde, fix med celina &anna innan vi for vidare hem till adam &albin där det var lite folk. Drack flera glas vin och sen bar det iväg till bogrens/taket. :) en väldigt bra kväll!


Dagen idag har varit ganska så lugn, var först hemma hos adam &albin med celina och anna. Käkade en god kycklingsallad och bara tog det lugnt. Runt tre hälsade jag på filip &mikael, kikade på en jättebra film. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men bra var den iallafall! :) Tog bussen till stan sen där pappa mötte upp mig, övningskörde lite i gamla stan och trafikljusen. Nu när jag kom hem så har jag tagit en lång dusch, ätit nudlar &kikar nu på en film. :) Sov så gott allihopa!


    

Av Mikaela - 11 augusti 2012 10:50

Sitter här på jobbet och det händer väl inte allt för mycket. Men hade ju inte tjänat några pengar på att vara hemma så det känns ju värt det ändå! :) Slutar vid fyra och då blir det att packa väskan och göra iordning sig för en toppen kväll i skövde med Celina. Utgång på bogrens kommer det nog att bli, längsen man var där nu så är dags! :)


Ikväll ska alla dåliga tankar bort, ska bara ha kul och dricka flera glas vin! :)

    

Av Mikaela - 10 augusti 2012 20:58

Dagen igår blev en aning stressig till en början. Jag &millan gjorde oss iordning och tog bussen mot skövde kvart över nio. Skulle söka jobb, shoppa &äta middag innan vi hade körlektion vid två i mariestad. Så, fick det bli! :) Hittade allt lite grann. Efter körlektionen tog jag bussen tillbaka och byte buss till sjukhuset för att ta nya prover, sen tillbaka och fortsatte shoppa lite &handlade gott dricka till kvällen! :) Sen mötte Celina upp mig i stan, kikade lite mer i affärer. Efter det åkte vi hem till Celina, då även albin tittade förbi. Lite senare blev det middag på prima även anders var med. :) Vid nio kom millan till skövde och vi for tillbaka till celina för att fixa oss iordning för kvällen och förfesta. Blev en bra kväll med mycket dans på husaren! :)


Idag vaknade vi upp nån gång vid halv elva, fixade oss lite snabbt och tog sen bussen hem. Vilade en stund innan vi skulle fixa oss för kvällen. Veronica fyller 25 hela år idag, så vi har varit där och firat henne med släkten. Mysigt! :) Nu ligger jag här i sängen och ska väl försöka plugga lite teori, vore behövligt. :)


    


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards