Miiickaan

Alla inlägg under februari 2010

Av Mikaela - 11 februari 2010 20:11

Jag måste verkligen försöka fixa det här med att inte äta godis utan tänka på vad man får i sig. Kanske vore det något att sluta med p-pillerna det var ju dom som förstörde allt från första början, innan dom kunde jag äta vad som helst utan att det syndes. Jag mår verkligen jätte dåligt över hur jag ser ut nu, vet att vissa stör sig på att jag säger att jag är tjock men det är inte det de handlar om, det handlar om att jag vill se ut som jag gjorde förut &inte behöva känna den där känslan som jag känner varje dag numera när jag går ut genom dörren. Det måste bli ändring även om det är svårt. Godis är verkligen så himla gott och hjälper mot stress tycker jag.. Men från och med idag ska försöka att bara äta godis på lördagar och kanske fredagar, att sluta helt vore ju ännu bättre men det är nog att satsa för mycket.

 

Nog om det negativa, nu har mitt lov mer eller mindre börjat ingen skola imorgon eftersom jag ska till sjukhuset sen blir det även att klippa håret, behövligt! Nu snart blir det made in sweden. =)

 

Play - famous     ( väldigt bra i think )

Av Mikaela - 10 februari 2010 21:56

Dagen idag har varit ganska lång men den har gått fort. Lektioner och lite sådär, sista var kost och jag &celina skulle göra chockladglass och brownies, och den blev stenhård och jag menar verkligen stenhård, fick använda kniv för att kunna få den i bitar, men den var god iallafall. Idag har vi även fått tillbaka omdömena och dom såg faktiskt riktigt bra ut, ska bara försöka hålla mig kvar så &höja mig i ett ämne. Får se hur det går men nu har jag iallafall fått mer lust till att gå in för skolan.

 

Det är mycket runt om kring nu känns det som, ska bli väldigt skönt med en vecka lov, vet inte vad som händer under lovet men blir att sova och jobba med turismen, få den klar har jag tänkt iallafall. Nej, nu ska jag krypa ner i sägen och sova, skola imorgon igen men har faktikt sovmorgon till fem i halv elva så kan åka med kvart över nio bussen. Sista dagen innan lovet för på fredag blir det sjukhuset &klippa håret sen kanske det blir middag med några vänner och ta det lungt. =)

Av Mikaela - 8 februari 2010 22:06

Nu ska jag snart sova men tänkte skriva lite innan, inte för att det blir om något speciellet. Dagen i skolan har faktiskt varit riktig kul Öyestein hade alla möjliga idér för sig som gjorde lektionerna roligare. Sprang runt i skolan och letade efter gömda lappar till exempel. När jag kom hem från skolan spenderade jag nästan tre timmar framför soffan, lagade även pyttipanna och åt massa onyttigt. Måste verkligen börja ända, känner mig uppblåst hela tiden. Nej, nu får det vara ett slut på det här och verkligen börja träna på crosstrainern, den bara står där i hallen och ingen använder den. Menmen, det kommer iallafall inte hända idag för nu ska jag krypa ner i sägen och mysa med kissen som redan sover sött i min säng. =)

Av Mikaela - 7 februari 2010 14:46

Nu är det söndag igen, känner mig inte riktig pigg. Växlar från kall till varm, kanske hade jag inte dom bästa kläderna på mig i fredags för det här vädret. Men man får skylla sig själv helt enkelt. Idag måste jag iallafall plugga turism och engelska men innan det blir det en lång dusch och kanske lite sims spelande. =)

 

Att komma på saker som man har gjort och man inte kommer ihåg är hemskt..

Känner mig förjävlig...... :(

Av Mikaela - 7 februari 2010 01:17

Kvällen spenderades med Daniela &Carolina, trevligt trevligt. =)

Här kommer även lite bilder från igår.


  Nicole, Jag och Jennifer.   Jennifer och Melinda.     

   Nathalie, Jennifer, Julia, Elin och Helen.

Melinda, Jag, Rebecca, Jenny, Julia och Amanda.

Malin, Jenny, Jag och Veronica.

   Jag och Erika.   Jennifer, Amanda, Daniela och Josefin

Sara och Jag.   

Carolina, Josefin, Elin, Daniela, Melinda och Jennifer.  

Av Mikaela - 6 februari 2010 10:40

Kvällen igår var toppen innan det började spåra ur, verkar som om det inte ska kunna vara fest i en lokal utan att det händer nåt sånt. Så nu är jag &syrran inte lika säkra på om vi ska hyra lokal när vi fyller 18, för sån förstörelse som blev igår får bara inte hända.. Kanske blir det tjejmiddag med gott dricka istället? :)

 

Idag mår man som sagt som man förtjänar och jag har väldigt ont i armbågen, fick nog ett ordentligt slag där. Det känns som om det strålar ut ända till fingrarna. Menmen, det går nog över snart.  Ikväll blir det nog en sväng till Desse på party, måste bara fixa skjuss och lite sådär. :)

 

Bilder kommer senare om jag lyckas låna några av någon. =)

Av Mikaela - 4 februari 2010 19:26

Blev ingen skola för min del idag, vaknade och mådde inte alls bra, väldigt trött, snuvig &hade ont i huvudet. Så det blev att somna om, vaknade vid tio och bestämde mig för att gå upp. Åt frukost och kollade på tv en lång stund efter ett tag kom melinda &pappa hem från skövde och jag hoppade in i duschen. Min dag har varit väldigt lung och inget turismpluggande har det blivit även om det skulle behövas men får lova mig själv att sätta mig med på söndag &måndag.

 

Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig &sen senare made in sweden. =) ska även ta något gott att äta, borde inte egentligen har ätit hela dan känns det som.

 

    

Av Mikaela - 3 februari 2010 19:22

Skrev ett inlägg precis innan jag åkte hem från skolan, men sidan har visst haft vissa problem så det sparades aldrig menmen. Åkte hem innan sista lektionen, för jag hade ont i huvudet och kände mig inte alls pigg. Hade tänkt att sova en stund men det har det inte blivit något med. Har jobbat med turismen och spelat sims en stund. Nu sitter jag här och väntar på halv åtta hos mig och sen ska jag titta på andra avenyn men gör det på datorn för vill lägga mig extra tidigt ikväll. Så man kan känna  sig något bättre och utvilad imorgon.

 

Idag har det blivit ännu mera snö och det går snart inte att gå ut genom dörren, kanske blir vi insnöade, vem vet? Men jag måste medge att det har blivit väldigt mysigt med all snö, så här mycket snö har det nog inte varit på flera år. Man får väl hålla tummarna på att nu när det har varit en riktig vinter så borde det få bli en riktig sommar, med mycket sol &värme. Kommer nog också spendera tre veckor i spaninen med Fanny&Elin, vore så himla kul ser fram emot det. :) hoppas!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards