Miiickaan

Alla inlägg under februari 2011

Av Mikaela - 19 februari 2011 13:13

Ska snart hoppa in i duschen har jag tänkt, skulle egentligen ner och kolla på korpbandy men får inte med mig någon och vill inte stå där själv så får hoppa över det. Ikväll blir det gott dricka hos nicole och kanske statt efter det, får se. :) nej, nu ska jag inte sitta här längre, ha det fint sålänge!

  

Av Mikaela - 18 februari 2011 19:10

Har varit en ganska seg dag idag, åkte hem till syrran en sväng förut. Patrik var där och hade med sig tre av valparna, hur söta som helst! Tänk om man hade en hundvalp, då skulle man aldrig behöva känna sig ensam. Nu ska jag fortsätta kolla på några avsnitt av oc och sen blir det nog sängen för min del, trött efter igår. :)

 

Titta var söt hon är, somnade i min famn. :)

     

 

Av Mikaela - 18 februari 2011 16:42

Nu äntligen har första och andra säsongen av oc kommit, så nu vet ni hur jag kommer tillbringa min kväll. :) chips, dipp och oc kan inte bli så mycket bättre!

 

     

Av Mikaela - 18 februari 2011 12:46

Det går aldrig sova i mitt rum, alldeles för ljust. Kom hem vid kvart över fem igår och vaknade redan vid tio så har inte blivit många timmars sömn. Men iallafall, blev en ganska trevlig kväll igår ändå, synd bara att vi inte följde med christian &fredrik på efterfest. Kunde ju faktiskt blivit riktigt trevligt, alltid kul med nya människor. :) Menmen, nu idag blir det väldigt lungt. Jag hoppas att första oc säsongen har kommit för isåfall blir det chips &dipp och kolla på det. Bara ha en riktig mysig hemmakväll för mig själv. :) det är något som kan behövas känner jag.

 

     

  

Av Mikaela - 17 februari 2011 13:42

Skönt att få sova ut, sov ända tills tjugo över elva vilket inte är vanligt eftersom det alltid blir för ljust i mitt rum redan vid nio på morgonen. Nu ligger jag här och väntar på att oc ska börja, fast det är inte förens vid tre så har tänkt locka löshåret och fixa lite för kvällen då det blir utgång i skövde med flickorna. Hoppas på en toppen kväll! Har varit väldigt krångel med skjutsen men får hoppas det har löst sig nu. :)

  

Av Mikaela - 16 februari 2011 22:58

Sitter här hemma hos anders, med han &kim. :) krånglar massa med imorgon, men nu orkar jag inte tänka på det mer. Det får fixa sig imorgon! Ska nu snart hem och sova, vilket ska bli jätteskönt. Böjar få huvudvärk av allt velande hit och dit.

 

Av Mikaela - 16 februari 2011 17:14

Har precis fixat mig lite och ska snart bädda sängen och plocka lite på rummet. Ikväll blir det nog att träffa nicole, anders &kim en sväng. :) längesen man träffade jennifer nu, men vågar inte åka dit riktigt än för magsjukan är något av det värsta jag vet. Så någon mer dag får det allt gå så man kan vara helt säker. ;)

 

     

Av Mikaela - 16 februari 2011 13:00

Har inte orkat gått upp än, men det är väl det som är det sköna med lov egentligen. Det är ju då man får ligga kvar i sängen och ta det lungt länge och inte behöva ha bråttom till något. Ikväll hade vi egentligen tänkt gå ut men känns som det mest kommer bli en massa små som springer runt där, så vi struntar nog i det trots allt. Idag ska jag nog bara ta det lungt och kolla på ett avsnitt av oc, hoppas första och andra säsongen kommer snart också. :) får se vad som händer ikväll!  

you disappeared, like i knew you would.

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards