Miiickaan

Alla inlägg under januari 2010

Av Mikaela - 23 januari 2010 21:38

Jag har som sagt väldigt tråkigt och det verkar inte hända något ikväll heller.. Känns jätte kul verkligen, hela helgen bortkastad. Väntar på att några ska höra av sig men vilket dom aldrig gör och snart blir det försent att gå ut också. Har iallafall gjort mig iordning och nu sitter jag här och väntar, väntar och väntar. Men får väl hålla tummarna på att dom snart hör av sig, så jag slipper sitta här ensam.   

 

 

     

Av Mikaela - 23 januari 2010 19:43

Jag känner för att skriva något riktigt långt och något som har betydelse inte bara vad som har hänt under dagen eller liknande, men kan inte komma på något bra ämne att pratat om. Tiden bara går och går även om man vill att den ska stanna upp en stund, så man hinner med att tänka också. Jag har kommit in i en period då tankarna går till sånt som man egentligen inte borde tänka på eftersom det inte finns något svar på frågan. Ni kan nog redan nu förstå vad jag menar, skulle jag kunna tro iallafall. Jag är nog inte ensam om att tänka så som jag gör, eftersom det är något som vi alla människor &djur kommer att få vara med om. Tänk om det blir något helt otroligt som är tusen gånger bättre än det här livet på jorden.. Vem vet,  det är ingen som vet än dom som själva har upplevet det. Nej, nu orkar jag inte tänka så här mer, blir alldeles yr i huvudet och det är nog lite onödigt på en lördagkväll. Men får helt enkelt ta det som det kommer &bara leva så länge man får. =)

Av Mikaela - 23 januari 2010 17:25

Det får bara inte bli en till hemmakväll, jag klarar inte det mår seriöst dåligt av det.  En dag på helgen kan faktiskt vara skönt ibland men inte båda två. Då är helgen helt bortkasstad och sen är det bara direkt tillbaka till skolan igen, jätte kul. Ikväll måste det hända något  även om det inte är så lätt när man bor i gullspång. Om man ändå kunde fylla 18 fortare, visst det är inte långt kvar. Två månader och tre dagar. Då får man hoppas att det kan hända lite mer saker. Ska nu snart fixa håret &sminket ifall något händer så man är någolunda klar. 

Av Mikaela - 22 januari 2010 21:08

Min filmkväll med mig själv har inte gått något vidare, visst jag har varit onyttig och ätit chips &dipp men ingen film har det blivit ännu. Har ingen ny och ladda ner vågar jag inte riktigt göra heller.  Visst kanske inte är så farligt men vill inte böta massa onödiga pengar. Har precis hittat reprisen på blåsningen som jag tänkte kolla på nu när det har buffrat klart. Har inte så jätte mycket mer att skriva, vet inte varför jag har börjat skriva näst intill varje dag men det har på något sätt blivit roligt. Det verkar som om att det bli en någolunda filmkväll iallfall, jag &syrran bestämde oss precis för att kolla på någon av Johan Falk filmerna så får nog bli blåsningen imorgon eller senare ikväll.

Av Mikaela - 22 januari 2010 18:06

Nu är det äntligen fredag och skolveckan är över, känner mig oherhört trött. Även om jag redan har sovit två timmar efter skolan. Man borde nog bara ta en powenap istället för att sova så länge, dom säger ju att det hjälper mer. Ikväll blir det iallafall

filmkväll för min del, känner att jag inte orkar göra något annat heller. Funderar på att äta något gott antingen ett nyttigt allternativ eller väldigt onyttigt. Fruktsallad eller chips &dipp. Man hör ju vilket som låter godast men som inte är bra för kroppen. Nej, nu ska jag gå ner och rota i skåpen och försöka bestämma mig!

 

  

Av Mikaela - 21 januari 2010 19:15

Schemafri dag i skolan idag men det betyder inte ledigt för det. Tog bussen till stan vid kvart över nio och då blev det fika med daniela, josefin, julia, malin &millan men utan Anita som vi egentligen skulle ha firat. Men vi tog med oss fika &presenter till skolan istället. Efter det lyssna på ungföretagandeverksamhet och efter det samtal med klassen och klassförståndarna, slutade vid kvart över tolv. Då bestämde jag &daniela oss för att åka till skövde och handla lite. Hittade iallafall två svarta tröjor, ett halsband &smink. Tröjorna är nog onödiga köp egentligen eftersom jag bara använder såna tröjor men jag ääälskar dom verkligen! Sitter någolundra bra och hur sköna som helst! Kan inte bli bättre så mycket bättre.

 

Ska nu snart kolla på halv åtta hos mig och sen blir det nog att sova, är verkligen hur trött som helst &imorgon blir det att gå upp kvart över fem som vanligt när man ska åka med tio i sju bussen. Kort dag imorgon som tur är, kvart över åtta till tio i ett.

 

   

Av Mikaela - 20 januari 2010 20:24

Det var riktigt skönt att få sova en timme längre och så blir det även imorgon, för då börjar vi inte förens elva. Men innan skolan ska vi ses några stycken och fika &ha det riktigt mysigt, fira Anita som fyllde hela 18år idag. :)  grattis grattis!

Förövrigt har dagen varit riktigt bra, efter skolan tog jag &celina bussen ner till stan och gick till suncity och solade, brännan är kanske inte så mycket men magen har allt fått lite färg minsann. Ska försöka sola varje onsdag nu ett tag framöver.

 

Ville bara säga en sak till, jag har lagt grälet bakom mig. Men det blev omröstning och då blev beslutet något annat, det var inte jag som sa till om omröstningen men kan inte säga att jag är ledsen för att det blev omröstning heller. Jag hoppas att vi i klassen ska hinna äta &byta om innan idrotten ändå, vi har hela 40 minuter på oss, det borde vi klara. :) 

Av Mikaela - 19 januari 2010 21:09

Ju mer jag läser om vintersol ju mer vill jag åka på det, visst det kommer bli en hel del träning men tänk sol nästan varje dag förhoppningsvis, man blir då brun och sen träningen på det, vilket gör att man mår bättre, går ner i vikt &lederna blir bättre det också förhoppningsvis. Tre hela veckor i Los Cristianos i Spaninen. Gud så underbart och även att komma ifrån svergie lite också vore helt otroligt. Resan går ju inte ut på "semester" direkt men ändå, att göra så att lederna blir bättre kan man ju nästan kalla semester. =) åååh, vad jag vill åka!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards