Miiickaan

Alla inlägg under januari 2010

Av Mikaela - 19 januari 2010 18:42

Kim kom och hämtade mig tio över sju och sen for vi vidare och hämtade adam och sen vidare till skolan, lyssnade på i-val men valet har inte blivit lättare för det, funderar på antigen massage &något mer eller människor med funktionshinder.  Efter det blev det vanliga lektioner, svenska &samhäll. Måste medge att jag faktiskt blev riktigt glad när vi röstade om, om att vi skulle ändra tiden på lektionen varje onsdags morgon och det blev att vi skulle börja senare, så nu får vi faktiskt sova en hel timme längre och det är även mer eller mindre rättvist också.  :)


På ett möte på sjukhuset som handlade om att byta  till stora avdelningen träffade jag fler som har någolunda samma diagnos som mig, känns jätte kul att kunna träffa några med samma problem och kunna prata om saker som bara vi som har det kan förstå, låter som om jag har en livsfarlig sjukdom och så är peppar peppar ta i träd inte. Men jag har ledgångs reumatism. Iallafall har pratat med Fanny nu lite efter åt och hon är en jätte trevlig &snäll tjej. http://fannyisaksson.blogspot.com/

Vi pratade lite om vintersol, så kanske blir att åka på det i sommar, vore kul att åka på det och känna någon innan så man inte blir helt ensam i tre hela veckor utomlands. Det vore som sagt jätte kul att åka på det, blir att ta upp det på nästa möte och skriva i lapparna om det. :) Nej, nu ska jag inte skriva mer, känner mig hungrig så ska ta något att äta &kolla på tv. =)

 

  

Av Mikaela - 18 januari 2010 17:08

Ledig från skolan, eller kanske ledig låter lite fel men finns dåligt med datasalar för oss på måndagar så vi får istället jobba hemma med uppgiften, har inte gått så där jätte bra med att plugga till det men sitter iallafall med svenskan just nu som jag hoppas ska bli klar snart. Det är helt sjukt vad skoltrött man är, man orkar verkligen inte gå in för skolan längre.

 

Fundrar på att gå ut och ta en promenad, har inte varit utanför dörren idag än så kanske vore bra med lite frisk luft. Får se hur det blir med det, det är kallt ute och gå ensam är inte så jätte kul direkt. Ikväll blir det att kolla på en annorlunda familj. :)

Av Mikaela - 17 januari 2010 15:04

Vaknade vid halv tre idag så känns som om jag har sovit bort hela dagen, men är som tur ledig imorgon också, ska jobba hemma med turismen. Här kommer tre bilder från igår, kanske kommer några mer någon annan dag.

 

  Johan, Simon, Richard, Joakim, Johan, Daniel och Robin.   Melinda, Louise och Viccan.   Jag och Nicole.  

Av Mikaela - 17 januari 2010 02:08

Har nyss kommit hem från hova, har varit hemma hos daniel på 18års fest.  Blev en trevlig kväll med trevligt sällskap. Kanske kommer några bilder inom kort, beror på när dom andra som tog bilder lägger in.  Tänkte låna några då. ;)

 

Gårdagen var välidgt bra, ingen skola vilket var underbart, skulle jobbat med turismen men hade ingen som helst lust så får bli imorgon. Kvällen spenderades först hemma hos Emil med trevligt sällskap. Sen vid tolv var kim snäll och hämtade mig och vi for vidare hem till fredén, där det också var trevligt sällskap. Blev en mycket trevlig &mycket mysig kväll. :)

 

haha, trevligt sällskap är två ord som jag användt mycket i det här inlägget så man kan nog sammanfatta den är helgen som väldigt trevlig.

Av Mikaela - 15 januari 2010 17:34

Jag har tänkt mycket på det som hände igår och jag har nu insett att den vänskapen som jag trodde var väldigt stark, inte alls är så stark. Det känns otroligt konstigt att det ska vara så men det är ju så det är. Jag trodde att våran vänskap byggdes på tillit, gemenskap och självklart att vi hade roligt tillsammans. Men dom här åren på gymnasiet har ändrat oss båda två, vi har blivit några helt andra och vänskapen har mer eller mindre glidit bort.. =/ Dom orden du sa till mig igår, ingen riktig vän och den som alltid startar alla bråk &tjafs i klassen. Jag visste inte att det var så du tänkte om mig och jag hade heller aldrig kunnat lista ut det. =/ Jag vet inte om vi kommer att kunna komma ur det här, men självklart hoppas jag att vi kommer göra det och bli dom vi var förut och att den gamla vänskapen kommer tillbaka.  Alla minnen vi har tillsammans, vi har haft det roligt tillsammans en gång i tiden. Men just nu är ingen av oss en riktig vän till varandra.

 

Ni som tycker att det är fel av mig att skriva där på bloggen, kan låta bli att läsa. Det är inte för eran skull jag skriver det ändå utan för min egen och en till.


Av Mikaela - 14 januari 2010 18:51

Torsdag och nu är skolveckan över, imorgon har vi fältuppgift så blir att stanna hemma och fixa lite med endel saker till turismen, senare på kvällen vet jag inte ritkgit vad som händer, får se. Känns skönt med en lång helg. =) underbart! Jag vet att jag kanske inte borde skriva sånt här i bloggen men det här är min blogg så jag kan skriva vad jag vill. Dagen i skolan idag har väl varit sådär men man kan inte göra mer än att försöka och sen får det helt enkelt bli som det blir för nu orkar jag inte lägga ner mer energie på detta.. Så för min del är det hela slut disskuterat och jag tänker bara lägga det bakom mig och tänker inte heller ta åt mig av sånt som inte är sant. Thats it!

 

Nu idag skulle jag &jennifer egentligen ha solat men blev inte så, kanske blir det av imorgon istället. Vill att det ska hända nåt riktigt kul på kvällen men det vet man ju inte om det blir men får försöka hitta på något. På lördag kanske det blir att åka till Göteborg och kolla på bandy &lite sådär. Men har ännu inte bestämt mig, känns lite mycket med pengar när man står i kylan och fryser fingrarna av sig. Men får se. =)

 

En sak till: min vante är tillbaka, vilken tur man kan ha ibland.

Av Mikaela - 13 januari 2010 21:37

Snart är första veckan gjord, det har redan hunnit bli tjafsa och orättvisor.  Men det är väl så det är i våran klass. Förövrigt har dagen efter skolan varit bra. :)  blev av med min vante och det kanske inte var det roligaste men den kanske kommer tillbaka. Efter kosten vid fem tog jag, celina &alexander bussen ner till stan, kikade lite på veramoda och sen solade vi på suncity så nu är solningen igång igen. Imorgon blir det nog sola igen med jennifer, men har inte riktigt bestämt mig, inte det bästa att sola två dagar i rad men får se. Nu snart ska jag sova och imorgon är det även sovmorgon.

Av Mikaela - 12 januari 2010 19:20

Andra dagen i skolan avklarad, det är verkligen svårt att vänja sig vid att gå upp tidigt. Som imorse när jag skulle gå upp redan kvart över fem för att hinna duscha &göra sig iordning sen ta bussen till skolan tio i sju. Men som tur är så är halva gymnasiumtiden gjord nu så nu återstår ett &ett halv år sen blir det studenten.  Men innan det kommer det hända massa roliga saker &många minnen kommer det bli. Nu ska jag gå ner och kolla på halv åtta hos mig sen blir det nog träna en stund om jag orkar och vill. Paradise hotel ikväll också. :)

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards