Miiickaan

Alla inlägg under juli 2010

Av Mikaela - 26 juli 2010 23:04

Kom nyss hem ifrån jobbet &hälsade även på jennifer och dom en sväng. :) jobbet idag var en aning segt, men fick besök av daniela &josefin en sväng, alltid trevligt med sällskap! Jag har nu krypt ner under täcket och tänker snart titta på ett avsnitt av sex and the city, har bara ett avsnitt kvar av säsong fem, så ska se till att få säsong 6 och även den nya filmen också. Åh, jag älskar det!

  

Av Mikaela - 26 juli 2010 15:56

Är på jobbet, märker redan nu att det kommer bli en långdag. Inte alls många som handlar eller checkar in men det beror ju på vädret, ångrar att jag inte tog med mig datorn så jag hade kunnat kolla på sex and the city, menmen får bli i veckan. :) Imorgon och nästa dag där på är jag ledig. Ska till sjukhuset äntligen och få medicinen som verkligen behövs nu &träffa karin, mina värden var visst inte så jätte bra, menmen inte ska man bli orolig för det. Sen efter det ska vi även åka på en minisemester .

 

Av Mikaela - 25 juli 2010 20:50

Idag har jag varit i mariestad och hälsat på daniel, vi tittade på två filmer &pratade, trevligt. :) Trött jag blir på vädret, det har verkligen regnat hela dagen men är ganska skönt det också för då behöver man inte känna sig skyldig till att inte vara ute i solen. När jag kom hem åkte vi och köpte en kebabrulle så nu är jag väldigt mätt efter en halv sån. Nu har jag bestämt mig för att byta om &krypa ner i sängen, och här tänker jag tillbringa kvällen med säsong 5 av sex and the city. :) Imorgon blir det åter igen att jobba, börjar tre och slutar nio, hoppas på fint väder så många köper glass.

 

Melinda, du slutar verkligen aldrig att förvåna. Förstår inte vad du menar med att jag har ljugit? Jag har ingen skyldighet att berätta att jag &daniel satt och pratade en stund då festen var, det var då inte hela kvällen som du tydligen har fått för dig, dom kom inte dit förens elva på kvällen, så hela kvällen var ju lite svår kanske? Varför skulle jag inte få gå och prata med honom? Det är väl inget jag ska behöva berätta för alla? Är det att ljuga?

  

Av Mikaela - 25 juli 2010 11:17

Trevlig kväll igår, daniela &carro kom hit vid tio &så fixade vi oss lite. Efter det skulle vi hem på hemmafest hos fredén men dom drog någon annan stans så vi följde med tommy &krille hem till tommy, efter ett tag cyklade vi vidare till victor men där hände det inte så mycket, så då cyklade vi iväg igen, carro &daniela cyklade till otterbäcken och jag följde med tommy &crille och kollade på film. :)

  

Av Mikaela - 24 juli 2010 13:44

Blev faktiskt en rolig kväll igår, förutom att jag hade en som tjatade om att hon ville hem hela tiden. Det blir inte roligare än vad man själv gör det som sagt. ;) Klockan är snart två, vilket betyder att om en timme ska jag vara på jobbet. Eftermiddag idag så jobbar till nio. Efter det har jag tänkt att åka till jennifer &dom en sväng. :)

  

jag just nu i arbets t-shirten. ;)

  

Av Mikaela - 23 juli 2010 09:49

Är på jobbet nu, går bättre än vad jag trodde det skulle göra. Står här i kassan och väntar på att någon ska komma och handla men verkar inte vara så många som har vaknat ännu. Det är snart bara fyra timmar kvar, går faktiskt ganska fort ändå. Ikväll blir det 18års fest för viccan &amanda i ullervad, hoppas på en rolig kväll! Blir inte mycket att dricka om något alls eftersom jag ska jobba imorgon igen. Men på söndag är jag ledig, och då blir det ut på sjön i mariestad med daniel &gänget. :)

 

Av Mikaela - 22 juli 2010 19:12

Blev inte att åka till carro ikväll, känner att jag måste ta det lungt &samla mig till imorgon. Det är ju första dagen då jag är ensam, men jennifer ska komma ner och göra mig lite sällskap, fast det är ju inte förens elva. Håll tummarna för mig nu så jag klarar det här. Ikväll blir det att äta något gott &kanske kolla på en film sen somna tidigt. :)

  

Av Mikaela - 22 juli 2010 14:35

Har nyss kommit hem från jobbet, andra dagen. Det känns lite bättre nu, vilket är bra. :) kommer nog klara det här, får tro på det så gör jag väl det. Ska nu snart äta &sen sova en stund. Ikväll blir det nog en sväng hem till carro. :)

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards