Miiickaan

Alla inlägg under juli 2010

Av Mikaela - 9 juli 2010 00:12

Har nyss tittat på ett och ett halvt avsnitt av sex and the city, idag var det avsnittet som verkligen är hur jobbigt som helst.. Klarar inte av att se sånt just nu, gråter som en tok. Men ska titta på något annat för att få tankarna på något annat. :) Nu är det iallafall bestämt att jag &sara ska ut imorgon, kommer bli riktigt kul tror jag. Tar en buss dit nån dag för eftermiddagen och så fixar vi oss tillsammans, sen får vi leta förfest. :) 
Nu snart dör batteriet på datorn och orkar inte sätta i sladden, så får sova istället.

  

Av Mikaela - 8 juli 2010 18:06

Jag blir gaalen, sitter fast och kan inte ta mig någon stans. Imorgon ska jag skaffa mig ett fritidskort och vad skönt det ska bli! Äntligen kunna åka dit man vill, och kunna hälsa på er i mariestad som verkar vara lite mer viliga på att sola &bada. ;)  Imorgon ska jag &sara och säkert några mer ut på krogen, björnes blir det nog.  Hoppas på en toppen kväll. Nu ikväll sitter jag ju som sagt fast och är alldeles för lat för att cykla idag känner jag, så får spendera kvällen hemma och vänta i fem timmar tills sex and the city börjar, men vad ska man göra tills dess?

  

Av Mikaela - 8 juli 2010 13:51

Känner mig lite hängig idag men det kan nog bero på medicinen. Ska kolla på tv &bara ta det lungt en stund, sen blir det att duscha och göra mig iordning och cykla ner till Desse, titta på kattungarna och köpa glass har vi tänkt hitta på. :)

 

             

  

Av Mikaela - 8 juli 2010 00:55

Kom nyss hem efter en biltur med desse &david. :) åkte runt en sväng och sen bestämde vi oss för att åka till mcdonalds och hassletappen. Så blev att köpa tuggummi och fyra kycklingbitar med curry sås, älskar det! Nu ska jag titta på ett avsnitt av kniven mot strupen på tv3play och sen blir det att sova. Får hoppas att ingen väcker mig imorgon, har blivit väckt två dagar i rad nu så det vill jag slippa.

  

Av Mikaela - 7 juli 2010 17:36

Jag har så himla tråkigt, hade allt för höga förväntningar på hur sommaren skulle bli och inte något av det har blivit som jag trodde att det skulle bli. Man ska nog inte ha förväntningar över huvetaget, verkar inte vara någon större idé iallafall. Har inget sommarjobb, vilket jag hade hoppats på att ha två. Hade tänkt spendera den mesta tiden på stranden men det är ingen som vill följa med och sen en massa andra saker som jag också hade förväntingar på.. Känner mig väldigt negativ just nu, men allt är så tråkigt &allmänt ointressant. Kan väl lika gärna sova redan nu?

Av Mikaela - 7 juli 2010 13:01

Igår blev det först att bada med nicole, anders &kim men det var inte alls varmt i vattnet i kärret, efter det åkte jag ner till jennifer &emil, och då blev det grilla &spela kubb med daniela, rickard, mårten, anton &robin. En trevlig kväll blev det. :)
Har nu nyss legat ute i solen och solat i kanske 40 minuter, skönt men blir alldeles för varmt för att kunna ligga kvar längre. Försökt få tag på tessan nu en lång stund men lyckas inte alls, så får väl se om hon hör av sig eller inte. :) Nu snart ska jag hoppa in i duschen iallafall, får se vad som händer sen. Plocka iordning lite på rummet kan verkligen behövas. ;)

  

Av Mikaela - 6 juli 2010 18:03

Ska nu snart cykla till kärret för att bada med anders, kim, nicole &david. :) ska bli kul att träffa er en stund, väldigt längesen vi gjorde något. Sen lite senare ska jag cykla ner till otterbäcken om jag inte hittar någon som kan skjutsa. Då blir det att grilla &ha det trevligt, sover nog där sen för tror inte jag kommer orka cykla hem. ;)

  

Av Mikaela - 6 juli 2010 12:14

Idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på, vill sola men dåligt med sol för att kunna göra det.. Kan inte förstå att alla är såna badkrukor, finns ju ingen som vill bada nån gång. Det är ju sommar för sjutton? Då ska man ju tillbringa den mesta tiden vid vattnet, sola &bada men det verkar det inte vara någon som vill. Nästa vecka börjar iallafall pappas semester så då blir det att åka till sommarstugan iallafall, om det inte blir att jobba på riddarveckan. Vore bra med lite pengar. :) Nu ska jag gå ner och äta, efter det ska jag ta en dusch och göra mig lite iordning.

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards