Miiickaan

Alla inlägg under december 2010

Av Mikaela - 23 december 2010 23:06

Dagen idag har varit jättebra, bullen kom och hämtade mig vid halv tolv och vi åkte vidare till skövde. :) julhandlade inte sådär jätte mycket kanske, men hittade en till sak som jag behövde ha till julklapparna. Köpte en svart vanlig varm tröja till mig själv också. Efter vi hade handlat klart allt åkte vi till mariestad och åt på grottan, hur gott som helst! Nu på kvällen har jag varit uppe hos emil &jennifer, klät julgranen och lite sådär, blev väl inte så lyckat sen längre fram men det var trevligt ändå. :) Nu snart ska jag sova, ska bara fixa med löshåret så det hinner självtorka till imorgon. Då är det ju faktiskt julafton också, även om julkänslorna saknas. :)

  

Av Mikaela - 23 december 2010 21:45

Jag har två syskon, en tvillingsyster och en storasyster. Det är klart att vi rycker ihop ibland men jag är väldigt glad för att jag har just er som mina systrar. :) älskar er!

  

Av Mikaela - 23 december 2010 09:40

Skulle egentligen iväg och sola nu på morgonen med virre, men det som vi bestämmer blir ju aldrig av så någon solning blir det inte. Aja, ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning, vid elva, halv tolv kommer bullen hit och hämtar mig och vi åker vidare till skövde för att julhandla. :)

  

Av Mikaela - 22 december 2010 23:54

Ska nu snart krypa ner i sängen och läsa i min engelskabok, har räknat ut att jag måste läsa tio sidor om dagen fram till att skolan börjar igen om jag ska hinna läsa ut den. ;) Kollade tillbaka på bilder från nyår och allt som har varit dom senaste fyra åren, tänk vad mycket som har hänt egentligen. Lite roligt ändå. :) Får hoppas att nyår i år blir lyckat, har höga förväntningar måste jag säga. Nej, nu blir det sängen. Godnatt!

  

Av Mikaela - 22 december 2010 17:30

Solade aldrig förut, men vi var där och skulle sola men då var det upptaget så vi skrev iställt upp oss tidigt imorgon, så hinner sola innan jag åker och julhandar med bullen i skövde. :) nu har jag precis slagit in alla julklappar, känns skönt att det är klart. Imorgon blir det också lilla julafton med jennifer, daniela &alla. Klä julgranen och öppna julklappar, kommer bli jätte mysigt! Nu ikväll har jag tänkt fixa mig till jul, fixa naglarna och raka benen, ta hand om dig själv kväll helt enkelt. ;)

 

  

Av Mikaela - 22 december 2010 17:15

Har bara tagit det lungt och inte varit ute så speciellt mycket idag, så har haft en mysdag med mjukiskläder &tofflor. :)

 

  

Av Mikaela - 22 december 2010 10:04

Vaknade redan vid åtta idag, jag som hade velat sova länge men det gick inte. Nu sitter jag här och väntar på att syrran ska komma hit och sen ska vi iväg och sola på vårdcentralen. :) väldigt längesen man solade nu så det är på tiden. Hoppas att virre kanske slingar mitt hår också, vore kul att ha gjort det innan julafton om inte så får det bli innan nyår. Idag ska jag fixa med julklapparna sen får vi se vad som händer. :) 

     

Av Mikaela - 21 december 2010 22:07

Känns som om jag har sovit bort den mesta delen av dagen idag, men har verkligen kännt mig hur trött som helst. Man är inte van vid att gå upp kvart över fem längre, men det behöver man ju inte göra heller för nu är det ju faktiskt jullov! Skulle egentligen åkt upp till jennifer &emil en sväng förut men somnade och vaknade inte förens flera timmar senare, så kan det gå. Imorgon har jag tänkt åka och sola i stan &sen fixa massa saker, slå in alla paket och lite annat som måste bli klart. Nu ska jag lägga mig och läsa i min intressanta engelska bok som ska vara läst innan skolan börjar igen, så får väl sätta igång. Godnatt allihopa! :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards