Miiickaan

Alla inlägg under augusti 2010

Av Mikaela - 18 augusti 2010 23:55

Har precis krypt ner under täcket och ska snart sova men tänkte kolla lite här först. Kom hem för en stund sen ifrån emil &jennifer. Huset kan nog bli riktigt fint när det är iordning. :) En sak, det är så himla skönt att kunna gå igen &kunna klä på sig själv. Att kortison kan göra så mycket är helt sjukt, känns inte roligt att stoppa i sig något som kan göra en tjock men ska gå ner till 5mg på fredag igen så hoppas inget hinner händer på tre dagar, om det skulle göra det så går jag inte ut som sagt.. Imorgon ska jag, daniela &jennifer ha en riktig take care of youre self dag, ansiktsmask &grejer. :)

  

Av Mikaela - 18 augusti 2010 18:03

Ändrade planer, om en stund när jennifer har städat klart och hon &daniela har cyklat upp till emils nya i hus i torpa så ska syrran skjutsa mig dit, ska bli kul och se hur det ser ut. :) funderar på om jag ska spela lite sims en stund eftersom det kommer ta ett tag innan dom är där men får se hur det blir med det. Har så mycket i huvudet just nu &jag vill bara bli av med det och släppa allt, gå vidare.

 

  

 

Av Mikaela - 18 augusti 2010 15:11

Ska nu snart hoppa in i duschen &sen göra mig iordning, ska nog passa på att spela lite sims också, har kommit in i en period som det är roligt igen. Efter det ska jag träffa jennifer, kolla på någon bra film &bara ta det lungt. :) Är sugen på att köpa en stor godispåse eller kanske werthers orginal kola, dom är ju bara för goda! Menmen, nu ska jag duscha och inte sitta här, skriver kanske något sen. :)

 

saknar jobbet på barfoten om jag ska vara ärlig &även skolan.

  

Av Mikaela - 17 augusti 2010 11:34

Vaknade nån gång vid tio, kunde äntligen sova lite längre. :) ska nu snart spela lite sims innan jag tar en varm dusch &sen gör mig iordning till att daniel kommer hit. Blir en lugn dag med film &annat, hoppas mina flickor har en underbar dag!

Tack alla ni som har svarat, känns skönt att det finns fler att prata med. :)

 

Bröderna Nilsson Tobias &Daniel på bilden.

     

Av Mikaela - 16 augusti 2010 21:30

Vet inte vad som händer med lederna just nu, inte äns värktabletterna hjälper längre. Kan knappt gå som det är nu, benen bara skakar som om det inte finns någon styrka i dom kvar alls, kryckorna är det ända som hjälper för att ta sig framåt. Imorgon kommer daniel och hälsar på mig, känns väldigt bra och inte bli ensam när jag vet  hur kul mina flickor har det på liseberg. Inte för att jag inte unnar dom det,  vill självklart att dom får en toppen dag med massa skratt &karuseller. :) Förlåt, för att jag tjatar om mina leder men har aldrig haft det så här jobbet under dom sex åren som jag har haft sjukdomen, så det hela känns både overkligt &tråkigt. Nog pratat om det, när daniel kommer hit imorgon blir det nog film &något gott att äta. :) trevligt!

  

Av Mikaela - 16 augusti 2010 16:02

Kom nyss hem från skövde &mareistad. Det gick bra både på sjukhuset &hos polisen, men passen blev riktigt fula. ;) haha, men man lyckas nog aldrig med såna bilder.
Nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och kommer nog inte spendera dagen så många meter här ifrån. Lederna blir bara värre och värre hela tiden, så nu är kryckorna framme igen, får antagligen börja med kortison igen är det värsta.. Blir så trött på det här, imorgon åker flickorna till liseberg &jag får stanna hemma för benen vill ju inte.. Känns inte roligt att låta sjukdomen ta över.. Menmen, det är så det är nu. Hoppas ni får en jätte rolig dag på liseberg iallafall! :)

  

Av Mikaela - 15 augusti 2010 20:24

Ligger i sängen med datorn i knät, werthers orginal kola &coca cola. :) Mycket bättre kan det ju inte bli, eller jo du skulle ha varit här också men det är du ju inte.. Får nog bli någon film nu &sen sova. Ska till sjukhuset tidigt imorgon &sen ska vi även skaffa pass till resan i oktober, inte långt kvar nu! :)¨

  

Av Mikaela - 15 augusti 2010 13:06

Sista timmen nu på jobbet, sen är detta sommarjobb för i år över. :) tjänat ganska mycket ändå, så blir shoppa i både göteborg &stockholm längre fram. Ska verkligen bli hur  skönt som helst att komma hem, äta något och sen sova en stund. Ikväll vet jag inta vad som händer, blir nog lungt skulle jag kunna tro. :)

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards