Miiickaan

Alla inlägg under augusti 2010

Av Mikaela - 6 augusti 2010 16:35

Väntar på att emil &jennifer ska komma och hämta mig, följer med dom till otterbäcken en stund. Hinner inte sminka om mig här, så får göra det där istället. :) kommer hem vid nio igen, jobbar ju imorgon igen så måste hem och sova, imorgon är ju även bilfesten, kommer nog bli riktigt kul som alla andra år. :) Men man får inte hoppas för mycket för då går det aldrig vägen.

  

Av Mikaela - 6 augusti 2010 09:31

Har nyss börjat jobba, väldigt skönt med förmiddag för en gångs skull. Slutar redan vid två och då har jag tänkt passa på att sola och bada i poolen, får bara hoppas att det fortsätter vara fint väder. :) Annars får det nog bli film &bara ta det lungt. Ska inte äta godis &annan tjockismat nu på en vecka när jag äter kortison, vill inte riskera att gå upp i vikt, då stannar jag minsann inne tills det har gått ner igen. (;

 

Av Mikaela - 5 augusti 2010 09:49

Vaknade redan vid tjugo i sju eftersom det gör ont så fort jag vänder på mig så vaknar jag utav det, så ingen idé att försöka somna om.. Nu ligger jag här i sängen med datorn i knät och ska snart försöka gå ner &äta frukost. Sen vid tre börjar jag jobba igen, får hoppas det går bra även fast jag knappt kan gå. :) När jag kommer hem sen, ska jag bara ta det lungt, är väldigt sugen på att köpa chips &dipp och mumsa till en film.

  

Av Mikaela - 4 augusti 2010 12:01

Ska nu snart hoppa in i duschen &göra mig iordning för jobbet. Känns lite tråkigt nu när tiderna är ändrade eftersom man tjänar mindre menmen. Skönt att sluta tidigare också. När jag har stängt och det ikväll kommer daniel dit och hämtar mig och så åker vi hem till mig en stund kollar på solsidan &lite sådär. :)

  

Av Mikaela - 3 augusti 2010 21:14

Ligger i sängen med datorn i knät och lyssnar på musik. Fick nyss reda på att tiderna på sommarjobbet är ändrade så jobbar en timme mindre varje dag, det är ju bra på ett sätt men dåligt på ett annat. Missar 600kr nu på det här och det betyder mindre kläder att köpa menmen. Kanske får hoppa över att köpa mobilen, inget som jag behöver nu egentligen, men självklart alltid kul med en ny. :) En annan sak är att jag är väldigt trött på mina leder, kan knappt gå.. Det blir jobbigt i längden, jag har tagit att kunna gå för givet, vilket jag inte borde göra eftersom det inte alltid är så självklart med den här sjukdomen.. Aja, får hoppas den nya medicinen börjar verka någon gång.

  

Av Mikaela - 3 augusti 2010 19:11

Kom hem för en liten stund sen och åh va skönt de är att vara hemma igen. :) borta bra men hemma bäst. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt &kolla på någon av filmerna vi köpte, snabba cash och en till kommer inte på namnet. Här är det jag fick med mig hem, blev inte så mycke ändå men behövliga saker som väska &linnen + annat.

     

  

 

Av Mikaela - 2 augusti 2010 22:45

Kom precis till stugan efter ett halvt bio besök med pappa, väldigt mysigt var det. :) Men kan inte kalla det en riktig bio, inne på en bygdegård med vanliga stolar, och en annan sak som hände, riktigt kul ändå. Helt plötsligt i filmen blev det svart och lamporna tändes och det blev paus en stund medans dom byte något, bjöd på kaffe under tiden. Det var något nytt måste jag säga. ;) Sex and the city är ju bara för bra, helt underbara serier &filmer. Förutom det har jag nu insett att det alltid kommer att vara såhär, det har varit så sen några år tillbaka nu, det är som det är.

  

Av Mikaela - 2 augusti 2010 18:09

Andra dagen i ullared, kan nästan säga att jag har tröttnat på gekås, det är alldeles för mycket folk &man blir galen endel puttas ju bara och bryr sig inte det minsta. Men hittade lite små saker idag också, även en skylt som det står kärlek på som jag har tänkt sätta över tven. Nu snart ska jag göra mig iordning &sen vid åtta blir det bio, slapp gå ensam pappa är snäll hänger med. :)

        

  

 

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards