Miiickaan

Alla inlägg under augusti 2010

Av Mikaela - 11 augusti 2010 13:10

Sitter och väntar på att mammas städmani ska ta slut för idag så vi kan åka iväg till vårdcentralen och ta prover igen. Sen blir det hem och äta &sen vidare till jobbet. Längtar till nästa vecka som består av göteborg, shopping &slinga hår. :) Har inget mer att skriva, kanske skriver något sen. Ha det bra så länge!

  

Av Mikaela - 10 augusti 2010 16:22

Sitter på jobbet och det märks att det är fint väder, väldigt många köper glass. :) annars är det inte mycket som händer, bullen kommer hit och gör mig sällskap en stund lite senare. Och efter jobbet blir det hem till syrran som fyller 23år idag och fira henne,  tårta &annat gott. :) Efter det blir det nog bara lungt, kolla på någon film &sen sova.

 

Av Mikaela - 9 augusti 2010 18:29

Det är en smått seg dag idag men det är skönt också. Känner mig alldeles för lat för att röra på mig så har spenderat några timmar framför datorn och läst olika bloggar, faktiskt ganska kul ändå. Kollade på tonårsliv med syrran förut tillsammans med den efterlängtade kebabrullen, men blev besviken den smakade inte alls lika bra som förra gången då vi köpte i hova.. Aja det var ju gott även om den kunde varit ännu godare. :) Ser fram emot söndag då jag för lönen, även om jag kanske inte kan spendera pengarna just då men vet att jag har dom iallafall. :) Blir stockholm i oktober &hälsa på mårten och shoppa massor sen även lite andra saker! Verkar som om Daniel kommer och hälsar på mig en stund nu ikväll också. :)

 

Blir så glad när jag läser hur det går för david, blev tårögd när jag läste ( peppar peppar ta på alla träd som finns ) att david kommer hoppas bli helt återställd efter rehablitering. :) Hur underbart är det inte, änglavakt har det verkligen varit! <3

  

Av Mikaela - 9 augusti 2010 11:34

Sitter på jobbet, händer inte mycket idag heller men det är väl rätt bra det också egentligen. Två en halv timme kvar nu, när jag kommer hem vet jag inte vad som händer men är fortfarande jätte sugen en kebabrulle, så det måste jag köpa idag! Struntar i om jag skulle sluta äta godis &allt i en vecka för det funkar inte iallafall.
Det är alldeles för gott för att hålla sig ifrån det. ;)

  

 

Av Mikaela - 8 augusti 2010 19:00

Jag kanske är konstig, men jag börjar se fram emot att skolan snart början igen. Och det känns till och med sorgligt att det är sista året, vill inte gå ut skolan och bli vuxen.. Ska verkligen ta vara på det här året &njuta av dom sista loven. Känns overkligt att det är sista året i skolan och sen aldrig igen. Har kommit in på massa verklighets &overklighets tankar så tror det beror på det till att jag tänker såhär men i vilket fall, så är skolan faktiskt bra. Kan inte äns räkna hur många gånger man har klagat på skolan och önskat på att bli sjuk för att slippa gå dit, så borde man aldrig gjort utan ta vara på tiden med vännerna &allt. Nej, tror jag börjar bli knäpp.

     

Av Mikaela - 8 augusti 2010 11:20

Vaknade för kanske två timmar sen, ska snart lägga mig i soffan och kolla på tv en stund. :) Så skönt och vara ledig en hel dag, nästa vecka jobbar jag måndag-söndag.  Kvällen igår var okej och det var roligt men kunde varit ännu roligare. Hur vet jag inte men, det kändes som om något saknades.. Kanske lånar någon bild och lägger upp sen, tog inga egna för batteriet var slut. Idag får det bli en riktigt lugn dag, ska kolla på snabba cash och äta chips &dipp, mysigt! :)

  
     

Av Mikaela - 7 augusti 2010 11:08

Är på jobbet och det är säkert 35grader här inne, alla som kommer säger; vad varmt du har här inne även fast dom bara står i luckan. ;) Vid två är det helg för min del, och ikväll är ju bilfesten som man väntar på i ett helt år. Eller vänta och vänta iallafall något man ser framemot brukar oftast vara kul. Så idag blir det att fixa massa när jag kommer hem, både lösnaglar och lösögonfransar &massa annat, skare va så sare va. :)

 

Av Mikaela - 6 augusti 2010 22:20

Ska när som helst krypa ner i sängen och sova, jobba imorgon igen som gäller som sagt. :) Saker här hemma påverkar mycket mer än vad du tror och andra saker som händer utanför familjen är inte heller kul, tänker minsann inte vara pratglad jag heller när du inte är det tillbaka. Det får en att tänka om, kanske överreagerar men det är så det är.. Blir ju inte till något bättre precis kan jag ju säga!

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards