Miiickaan

Alla inlägg under augusti 2010

Av Mikaela - 15 augusti 2010 09:29

Sitter på jobbet, såg ut som bara den imorse när jag kom hit men det hade ju sin förklaring till varför. Dagen igår var bra, följde med jennifer &hennes familj till örebro. :) Köpte iallafall ett par jeansleggings, mjukisbyxor &en mysig lång tröja. Var hemma nån gång vid halv åtta och då var det bara att göra sig iordning sen hem till rickard en sväng &sen vidare hem till jossi. Efter ett tag gick vi ner till holmen, och där var det inte alls kul. Var hemma redan vid halv tolv, så roligt var det.

 

Av Mikaela - 14 augusti 2010 09:02

Har precis börjat jobba, näst sista dagen idag, sen blir det lite ledigt innan skolan börjar igen. Igår efter jobbet så åkte jag hem till adam &dom, blev en riktigt trevlig kväll med matlagning &annat. :) ris, wokgrönsaker &massa kyckling. Ikväll blir det nog kräftskiva med massa folk, äter inte kräftor så får ta med mig något annat men själva grejen är ju väldigt mysig i sig. Nej, nu ska jag inte sitta här längre, vi hörs senare!

 

Av Mikaela - 13 augusti 2010 16:42

Att fredagen den 13:e skulle vara en dag som allt går snet &fel är något jag inte kan förstå mig på. Allt ligger ju i huvudet man tänker på att det är den 13:e och antar att allt som har gått fel beror på att det är just den dagen, när det egentligen hade det hänt även om det hade varit en annan dag. Det är vad jag tror iallafall. Sitter på jobbet, mina tre sista arbetsdagar. Känns skönt om jag ska vara ärlig, kanske jobba någon mer helg sen men det är ju bara bra. :)  nu är det tre timmar kvar &det mulrar ute så kan inte sätta mig vid datorn &kolla på film memen försvinner väl om ett tag hoppas jag.

 

Av Mikaela - 13 augusti 2010 11:36

Känner mig små seg idag och funderar på att vila en halv timme, timme innan jag gör mig iordning för jobbet vid tre. :) vet inte riktigt vad som händer ikväll, men ska jobba tidigt imorgon så det blir ju inte allt försent. Nu är det inte långt kvar till skolan börjar igen heller, bara elva dagar kvar. Börjar faktiskt länga lite till att det börjar igen. :)

  

Av Mikaela - 13 augusti 2010 00:21

Ska när som helst sova, men tänkte skriva lite om dagen först. Jobbade från nio till två och sen hem äta &sminka om mig, efter det åkte jag &mamma till stan, gick lite i affärer. Hittade en tröja eller vad man ska kalla det &ett par leggings. Bara älskar tröjan, helt underbar! Lägger ut en bild på dom, väldigt slarvig bild men är man trött så är man. Efter det skjutsade mamma mig hem till daniel, vi kollade på snabba casch, pratade &hade det riktigt trevligt. :) Sen vid halv nio åkte jag med mamma hem igen, men gick av hemma hos jennifer &emil och då blev det film med dom, adam rickard sebbe &anton. Nu ligger jag här i sängen och ska snart ta bort sminket &hoppa i säng.

Från Veramoda, tröja 359:- och leggings 249:-  

  

Av Mikaela - 12 augusti 2010 09:52

Sitter på jobbet, händer inte mycket nu heller. ;) men är ju sista veckan så det är väl förståligt. Blir stan med mamma sen, vi hoppar nog över passet idag &fixar det på måndag istället. Ska kika lite på veramoda, kanske finns det något snyggt &sen handla mat, efter det hälsar jag på daniel en sväng, kolla på film &äta gott. Har valt att inte sova där beronde på olika saker, men halvt handikapad också. Han är snäll och skjutsar hem mig istället, tror det blir bättre så. :)

 

Av Mikaela - 11 augusti 2010 22:48

Ska nu snart krypa ner i sängen och sova men innan det ska jag packa lite, ska spendera natten hemma hos daniel imorgon. :) kolla på någon film &äta gott. Men innan jag kan åka till mariestad så ska jag jobba, förmiddag imorgon vilket är skönt. Och sen kommer mamma och hämtar mig och vi åker och skaffar pass för resan i höst. Ser ut som om jag inte behöver åka själv ändå, mamma hänger med. :) Två hela veckor i marbella men måste medge att jag kommer sakna ihjäl mig efter pappa! <3
gaah, resan närmar sig verkligen med stora steg!

 

Av Mikaela - 11 augusti 2010 17:20

Sitter på jobbet och det går extremt långsamt kan jag lova, har bara varit fyra kunder idag och har då sålt två glassar &hyrt ut en stuga på två timmar och en halv. Tråkigt väder ute är det också, regnet bara öser ner, börjar nog snart åska. Det är konstigt att man alltid lyckas bli hungrig på något riktigt onyttigt när man sitter här på jobbet, en kebabrulle skulle ju inte sitta fel men det går ju inte äta två dagar i veckan så får bli något annat. Oh, hamburgare på grillen, mums! Nej, jag måste sluta.. Både pratar &skriver om mat, dumma kortisontabletter säger jag bara!

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig något:

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besökare på ungefär:

Skriv gärna något till mig.


Ovido - Quiz & Flashcards